Ferrari 488 Challenge Evo telah diperkenalkan baru-baru ini yang bakal menjadi model kereta kegilaan ramai.
Macam dalam video di bawah ni, ia mengajar anda untuk menghilangkan kesan calar pada pemegang pintu kereta anda dalam masa 10 minit. Mudah je ni! Selamat mencuba.
BMW Motorrad Malaysia memperkenalkan model motosikal touring terbarunya yang hadir dengan pelbagai ciri tercanggih.
Masalah kereta berbau hapak boleh diatasi dengan menggunakan bahan semula jadi seperti arang dan banyak lagi!
Nampaknya model YZF-R15 tertangkap basah. Bukan kerana melakukan maksiat (sekadar bergurau) tetapi dilihat sedang berlegar sekitar Sungai Buloh, Selangor.
Tambahan pula, bila dihantar ke bengkel macam-macam benda yang disuruh tukar walaupun tak perlu sebenarnya.
Situasi ini sering terjadi dan isu harga petrol naik tidak pernah senyap. Mungkin ramai yang tidak tahu akan penyelesaiannya, jadi kali ini Maskulin berkongsi tip penjimatan petrol kenderaan dengan anda semua.
Ramai orang cakap, kalau selalu cas phone dalam kereta buat kereta cepat rosak, betul ke?
Wanita kebanyakannya menjadikan kereta mereka seperti rumah kedua. Jika lihat pada bonet kereta, pasti akan kelihatan barang-barang berat. Kereta anda bukan saja akan rosak kerana but terlalu mampat, namun
Michelin baru sahaja melancarkan tayar Pilot Sport 4 S di Litar Antarabangsa Sentul di Bogor, Indonesia. Tayar tersebut dibangunkan khusus buat kenderaan berprestasi. Apakah kelebihan produk tersebut?.

Artikel Popular

Kekuatan Mentega Kacang Dalam Diet Harian Anda

Protein, serat dan lemak sihat dalam mentega kacang boleh memberikan anda

Siapa Tak Dara, Dibunuh!

seorang lelaki bertindak untuk membunuh teman wanitanya sendiri gara-gara teman wanitanya itu menipu status

Status ‘Single’ Di FB Punca Mark Zuckerberg Lancarkan Dating App

Sebenarnya Mark Zuckerberg perhati je anda-anda yang single tu. Oleh kerana ramai antara anda yang meletakkan status Single di lama FB anda tu.

Baju Raya SwimSuit? Ini Penjelasan Pereka Fesyen Amir Kadir

Nak kecam tapi kena periksa terlebih dahulu. Ini penjelasan pereka fesyen Amir Kadir mengenai rekaan baju rayanya yang disalah erti baru-baru ini.

5 Cara Simple Nampak Kacak Di Hari Raya, Tak Perlu Nak ‘Kering Poket’ Pun

Tak perlu la sampai kering poket atau memecahkan tabung semata-mata mahu jadi kacak bergaya.

4 Tip Mudah Pilih Skinny Jeans Untuk Lelaki Yang Berisi & Buncit

Jangan risau, ikuti tip-tip di pemakaian skinny jeans di bawah yang sesuai untuk lelaki yang gemuk atau perut buncit.

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: Hello. Cannot.