Melakukan larian 10K memerlukan kekuatan fizikal dan stamina. Oleh itu perlulah melakukan persediaan yang baik.
Serangan kegesliahan merupakan antara kondisi yang semakin kerap berlaku selepas kemunculan wabak Covid-19.
Usah mudah percaya dengan iklan murahan ubat kurus yang tidak berdaftar dan mungkin mengandungi bahan merbahaya.
Untuk lari lebih selesa, lebih lama dan lebih jauh anda perlulah memilih kasut larian yang paling sesuai.
Lakukan senaman tekan tubi dengan cara terbaik untuk dapatkan hasil berimpak maksima!
Miliki badan tegap dengan melakukan beberapa step ini!
amal senaman six pack
Abdomen atau perut boleh bertukar menjadi six-pack dengan melakukan senaman-senaman ini.
Memiliki kaki yang kuat mampu membuatkan larian anda lebih baik dan jauh.
Apa perasaan anda bila melakukan senaman dengan cukup gigih tapi hasilnya tidak seberapa? Pastinya kurang senang dan inilah sebab-sebab yang mungkin menggagalkan usaha anda.
Melakukan senaman HIIT atau tabata mampu memberikan impak cukup hebat namun sesuaikah jenis latihan ini untuk anda? Ikuti penjelasan ini.

Artikel Popular

9 Punca Sperma Lemah, Patut La Ramai Lelaki Tak Subur Sekarang

Sperma lemah adalah salah satu faktor ketidaksuburan dan kemandulan bagi lelaki.

Makan Banyak Kalau Nak Kurus Cepat!

Apabila anda sedang berdiet, anda pasti akan makan makanan yang berkualiti dengan kuantiti yang diperlukan untuk makanan harian anda kan? Adakalanya anda akan makan sedikit berikutan daripada

4 Tip Mudah Deko Bilik Tidur Agar Lebih Romantik Ala Hotel 5 Bintang

Dekorasi boleh menjadi satu peranan penting dalam membangkitkan rasa romantis.

Kaedah Buang Bau Busuk Dalam Kereta Buat Penggemar Buah Durian

Tak kira tua muda, kalau dah namanya rakyat Malaysia tu, pasti gemar makan durian kan? Anda mungkin tahu bagaimana petua untuk hilangkan bau

Steve Jobs Kongsi 3 Tip Untuk Jadi Pekerja Bos Idamkan, Lepas Ni Tak Perlu...

Bekerja bukanlah hanya melunas tugas semata malah ia juga merupakan tanggungjawab dan ibadah juga .

15 Cara Termurah Kurangkan Ketagih Merokok

Sukar untuk berhenti merokok, jangan risau anda hanya perlu dekatkan diri dengan 15 benda ini sahaja. Sekurangnya anda cuba untuk berubah.

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: Hello. Cannot.