Elak Ambil Makanan & Minuman Ini Sebelum Workout Jika Tak Nak Senaman Jadi Sia-Sia!
Sebelum workout pastikan anda tidak mengambil makanan-makanan ini jika tidak mahu usaha anda untuk membina otot menjadi sia-sia...
Tak hairan ramai dapat kanser zaman moden ini terutama yang muda-muda dah dapat kanser orang tua seperti kanser usus.
Sejak sekian lama sit up dianggap sebagai senaman asas yang sering dilakukan lelaki namun pernahkah anda mencuba teknik yang lain?
Teknik workout bagi memantapkan otot bisep dan trisep.
Memilih kasut larian yang betul sebelum membelinya sangat penting untuk elak anda alami kecederaan seperti melecet dan kejang otot!
Pola makan adalah salah satu aspek penting dalam keberhasilan pembentukan tubuh. Konsep pola makan dari program anda setiap hari adalah dengan menambahkan kalori dari jenis makanan yang ideal dan pilihan suplemen cenderung mencari weight gainer yang berkalori cukup tinggi.
Kawal penggunaan garam, gula dan lemak. Jika terlalu sedap, anda tidak mampu untuk mengamalkan diet seimbang.
Tabiat seperti mencukur dan memakai deodoran sebenarnya memberi impak kepada kulit di bawah lengan menyebabkannya menjadi gelap dari masa ke masa. Maskulin mahu kongsikan bersama iaitu dengan memanfaatkan susu, lemon dan gula kristal. Ternyata, cara ini memang membantu!
Keterbatasan pengetahuan yang dimilikinya sering kali mereka membiarkan gejala tersebut sehingga bertambah parah. Oleh kerana itu, lelaki perlu awasi  gejala diabetes seperti berikut.
Mulai hari ini pastikan anda mengamalkan makan nenas untuk mendapatkan manfaat kepada tubuh badan.

Artikel Popular

Kekuatan Mentega Kacang Dalam Diet Harian Anda

Protein, serat dan lemak sihat dalam mentega kacang boleh memberikan anda

Siapa Tak Dara, Dibunuh!

seorang lelaki bertindak untuk membunuh teman wanitanya sendiri gara-gara teman wanitanya itu menipu status

Status ‘Single’ Di FB Punca Mark Zuckerberg Lancarkan Dating App

Sebenarnya Mark Zuckerberg perhati je anda-anda yang single tu. Oleh kerana ramai antara anda yang meletakkan status Single di lama FB anda tu.

Baju Raya SwimSuit? Ini Penjelasan Pereka Fesyen Amir Kadir

Nak kecam tapi kena periksa terlebih dahulu. Ini penjelasan pereka fesyen Amir Kadir mengenai rekaan baju rayanya yang disalah erti baru-baru ini.

5 Cara Simple Nampak Kacak Di Hari Raya, Tak Perlu Nak ‘Kering Poket’ Pun

Tak perlu la sampai kering poket atau memecahkan tabung semata-mata mahu jadi kacak bergaya.

4 Tip Mudah Pilih Skinny Jeans Untuk Lelaki Yang Berisi & Buncit

Jangan risau, ikuti tip-tip di pemakaian skinny jeans di bawah yang sesuai untuk lelaki yang gemuk atau perut buncit.

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: