Setiap kali ke gim, anda lihat kiri kanan semua orang berbadan cantik, berotot sana sini
Skin tags boleh muncul dari luka atau goresan setelah bercukur, geseran dari barangan perhiasan, steroid yang berlebihan, masalah gula dalam darah, kehamilan, diabetes, hormon dan juga dari berat badan berlebihan (obesiti).
Melakukan senaman selama 10 minit setiap pagi telah terbukti memberikan banyak kelebihan kepada fizikal dan mental anda.
Tapi 4 perkara yang perempuan buat, benda-benda remeh yang lelaki malas ambil pusing inilah buatkan wanita kekal sihat dan positif . Mana yang baik kita ambil dan jadikan amalan.
Bagi mendapatkan otot kaki yang sempurna, lakukan latihan kaki dua kali seminggu dan ‘split’ kaedah berbeza mengikut hari dengan latihan ‘heavy leg workout’ dan ‘plyo leg workout’.
Khasiat ikan siakap sangat banyak, dagingnya sangat banyak dan tidak terlalu mahal. Masa yang sama nak masak dia pun mudah dan tidak leceh
Pernah tak rasa macam nak unfollow je mamat-mamat kaki gym yang suka selfie tayang perut tu? Ini sebab mengapa mereka yang ada six pack layak berbuat demikian!
Sejauh manakah hubungan serangan sakit jantung dan larian marathon terkait antara satu sama lain.
Mata merupakan pancaindera yang penting dalam hidup kita. Cuba kita berfikir sejenak betapa kerapnya kita menggunakan mata dalam kehidupan seharian. Melalui deria penglihatanlah kita mampu menikmati keindahan alam sekitar, membaca buku yang bagus dan menatap wajah mereka yang tersayang dalam hidup kita. Penjagaan mata bukanlah sesuatu perkara yang boleh...
Sembelit yang tidak dikawal dengan baik boleh menyebabkan anda berdepan dengan penyakit yang lebih bahaya.

Artikel Popular

Tip Pilih Pakaian Ikut Bentuk Tubuh Badan, Make Sure Anda Pilih Yang Sesuai!

Selain wanita, lelaki juga ingin kelihatan kacak dan tampan terutamanya apabila ingin memikat pasangan mahu pun tampil di khalayak umum.

5 Teknik Plank Yang Mampu Membantu Anda Hilangkan Lemak Perut

Siapa sangka aktiviti plank mampu membantu anda menyingkirkan lemak-lemak terkumpul di bahagian perut anda!

Guna Tenaga Air Ganti Petrol, Lelaki Ini Berjaya Cipta Motosikal Aneh Di Brazil

Seorang lelaki di Brazil, Ricardo Azevedo telah membuktikan kepada dunia bahawa motosikal yang enjinnya menggunakan tenaga air sememangnya dapat dihasilkan.

10 Inspirasi Potongan & Gaya Rambut Moden Paling Trendy Pada Masa Kini!

Jika anda inginkan kelainan mungkin 10 potongan rambut edgy ini boleh memberikan penampilan anda lebih unik.

Bukan Sengaja Nak ‘Taksub’ Kerja, Lihat Cara Lelaki Ini Sekolahkan Rakannya!

Apabila sudah meningkat dewasa, kita tidak lagi terbeban dengan kerja-kerja remeh sebaliknya perlu berdepan dengan komitmen yang lebih besar.

Penulis Lepat Dilayan Macam ‘Sesuatu’, Rakannya Gunting Beg LV Tanda Protes!

Aksi seorang lelaki menggunting sebuah beg berjenama Louis Vuitton (LV) di pusat beli-belah KLCC mencuri tumpuan rakyat Malaysia.

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: