Kita boleh pulihkan migraine tanpa panadol, elakkan dari terlalu bergantung dengan ubat-ubatan, guna sahaja bahan semulajadi
Tak ramai orang boleh kekal sihat & hidup sampai 100 tahun, kalau ada pun pasti perlukan bantuan daripada orang lain untuk meneruskan hidup
Bila di pejabat tiba-tiba sakit perut dan anda ada mesyuarat penting, memang ganggu fokus dan prestasi ketika presentation
Biar orang nampak kita tua, tapi kekuatan serta kesihatan nampak macam golongan belia
5 jenis makanan ini boleh membantu anda kurangkan kolesterol dan mengembalikan kesihatan tubuh sepertimana dahulu.
Coklat gelap adalah satu-satunya coklat yang tidak mempunyai campuran dengan bahan lain, ia adalah coklat pure dan baik untuk kesihatan
Menurut kajian yang dilakukan di Universiti Pusat Kesihatan Connecticut, penggunaan tali skipping terbukti bagus untuk kesihatan jantung.
Ramai orang bertanya macamana nak buat otot belakang padu sama seperti The Rock, ini adalah rahsia yang anda boleh ikut untuk buat macam dia
Jika anda ingin singkirkan lemak dengan melakukan senaman, ini merupakan 6 lokasi yang perlu anda fokuskan.
Jika anda ingin tampil lebih menarik dan kacak lakukan senaman squats secara konsisten setiap hari.

Artikel Popular

Apa Itu Pre-Workout?

Memiliki tenaga yang berpanjangan semasa bersenam tak kira di kawasan beriadah, mauhupun di gym, adalah idalam setiap orang tak kira lelaki ataupun wanita.

Military Diet Untuk Mereka Yang Ingin Berat Badan Turun Dengan Cepat

Military Diet ni menggabungkan makanan yang berkalori rendah yang boleh mendapatkan hasil dalam masa 1 minggu. Diet ini boleh mengurangkan berat anda sehingga 5kg dalam masa..

Wajib Tonton, Filem Seram November 2018

Filem seram yang bakal menemui anda di pawagam November 2018 ini.

Tuah Lelaki Bangladesh Yang Berwajah Eksotik Berjaya Beraksi Di London Fashion Week

Tuah badan lelaki bernama Ramzan Miah, 25 ni baru je tiga bulan sertai agensi peragaan berasa sangat bertuah bila terpilih dalam acara yang prestij ini.

Cendawan Bantu Anjalkan Kulit

Mampu membantu menyelamatkan kulit anda dari selaran matahari (sunburn), mengekalkan keanjalan kulit, di samping membantu mencegah dari mendapat kanser kulit.

Asid Berlebihan, Mudah Kelihatan Tua

Kajian menunjukkan bahawa individu yang mempunyai kandungan asid yang tinggi di dalam badan mempunyai kadar penyembuhan yang lebih rendah jika diserang penyakit berbanding mereka yang mempunyai kandungan asid lebih rendah dalam badan.

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: