Sebenarnya ramai yang tertanya-tanya bolehkan melakukan solat tarawih secara online memandangkan sekarang ni musim PKP...
Setiap hari kita sering dinasihatkan oleh doktor untuk minum air kosong...
Anda mengalami masalah bateri lemah atau mati? Tidak ada apa-apa masalah. Anda perlukan kereta...
Pemakaian topeng muka juga merupakan antara norma baru bagi melindungi masyarakat di tempat awam dari jangkitan virus...
Tular sejak beberapa hari lalu mengenai Kereta Mini EV X2 keluaran China yang boleh didapati sekitar...
Ibu atau bapa mesti lepas mandikan anak, selalunya anda akan tempekkan bedak di muka anak-anak bukan?
Tidak dinafikan lain orang lain citarasanya. Ada yang suka pasangan mereka kurus, ada yang suka berisi...
Berapa banyak buah yang boleh di ambil sehari? Pernahkah anda tertanya-tanya seperti ini? Buah memang bagus untuk kesihatan, Malah kita digalakan berbuka dengan buah-buahan kerana buah kaya dengan antioksidan, nutrisi serta kandungan serat yang tinggi. Namun biah juga mengandungi kandungan gula tersendiri. Tetapi harus diingat pengambilan buah dalam sehari adalah sekitar...
Kehidupan dalam Norma Baharu ini, peniaga-peniga atau pemilik permis / syarikat pasti sedang berusaha untuk membuat QR code menggunakan Google form. Menurut Abdul Razak Rayah di Facebook, kaedah ini boleh pakai untuk apa-apa event yang perlukan pendaftaran, rekod customer masuk kedai, kehadiran murid dalam kelas dan banyak lagi. Di sini adalah...
Pernah atau tidak anda pergi servis kereta tetiba dia berkata “brek dah haus ni, kena tukar” Walhalkan seingat anda, anda baru sahaja tukar break pad. Hati-hati, ini mungkin taktik mekanik menipu anda! Di sini kami senaraikan beberapa tip untuk mengelakkan diri dari ditipu dari MauKerja; ...

Artikel Popular

9 Punca Sperma Lemah, Patut La Ramai Lelaki Tak Subur Sekarang

Sperma lemah adalah salah satu faktor ketidaksuburan dan kemandulan bagi lelaki.

Makan Banyak Kalau Nak Kurus Cepat!

Apabila anda sedang berdiet, anda pasti akan makan makanan yang berkualiti dengan kuantiti yang diperlukan untuk makanan harian anda kan? Adakalanya anda akan makan sedikit berikutan daripada

4 Tip Mudah Deko Bilik Tidur Agar Lebih Romantik Ala Hotel 5 Bintang

Dekorasi boleh menjadi satu peranan penting dalam membangkitkan rasa romantis.

Kaedah Buang Bau Busuk Dalam Kereta Buat Penggemar Buah Durian

Tak kira tua muda, kalau dah namanya rakyat Malaysia tu, pasti gemar makan durian kan? Anda mungkin tahu bagaimana petua untuk hilangkan bau

Steve Jobs Kongsi 3 Tip Untuk Jadi Pekerja Bos Idamkan, Lepas Ni Tak Perlu...

Bekerja bukanlah hanya melunas tugas semata malah ia juga merupakan tanggungjawab dan ibadah juga .

15 Cara Termurah Kurangkan Ketagih Merokok

Sukar untuk berhenti merokok, jangan risau anda hanya perlu dekatkan diri dengan 15 benda ini sahaja. Sekurangnya anda cuba untuk berubah.

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: