Bukan hanya untuk menghilangkan kotoran seperti minyak dan sisa mekap, toner juga boleh membaiki dan menghaluskan permukaan kulit.
Selain wanita, lelaki pun risau jika berdepan dengan masalah jeragat. Apatah lagi jika usia sudah bertambah, makin banyak jeragat muncul di wajah.
Lihat sahaja kulit orang Cina, sentiasa gebu, bersih, cantik dan awet muda kerana mengamalkan air sarang burung.
Menjelang sahaja musim perayaan Aidilfitri, pasti bermacam-macam trend fesyen akan diperkenalkan untuk memberi gaya baharu kepada orang ramai.
Malunya bila orang tengok mata anda berlingkar dengan dark circle. Nampak sangat anda selalu tidur lambat ataupun terlebih tidur. Takkan nak pakai mask untuk tutup mata dark circle tu kan? Selalunya bila jadinya dark circle ini, orang akan gunakan hirisan timun dan macam-macam lagi petua. Kalau antara petua-petua ini tidak...
Fenomena rambut gugur dan menyebabkan botak tengah merupakan satu kemudahan terutamanya anda yang ingin kepala bersih.
Tak kira sama ada lelaki atau wanita, kebersihan muka harus dijaga untuk kelihatan lebih kacak dan beryakinan tinggi.
Ramai yang tak tahu bahawa kesihatan kulit wajah bermula dengan rutin membersihkannya pada setiap hari.
Pomade, gel dan wax merupakan 3 [rpoduk penggayaan rambut yang sangat popular di kalangan lelaki namun adakah anda tahu perbezaannya?
Lupakan produk mahal, apa kata cuma produk mampu milik yang anda boleh beli di drugstre sahaja.

Artikel Popular

Guna Cuka Makan! Ini Rahsianya Nak Ikan Bilis Goreng Rangup, Tahan Lama & Tak...

Ramai yang masih gagal mendapatkan ikan bilis goreng yang rangup, tahan lama dan tak liat.

10 Cara Betul Pakai Minyak Wangi Agar Bau Kekal Lama. No 2 & 3,...

Tentu anda stres bila minyak wangi yang disembur pada waktu pagi semakin hilang menjelangnya tengah hari. Sebenarnya ada cara nak pastikan bau minyak wangi kekal lama.

Pilihan 10 Produk Toner Bebas Alkohol Dari Drugstore, Sesuai Untuk Kulit Sensitif & Berjerawat!

Bukan hanya untuk menghilangkan kotoran seperti minyak dan sisa mekap, toner juga boleh membaiki dan menghaluskan permukaan kulit.

Pernah Tengok Simbol Ini Dekat Remote Aircond? Ini Fungsinya Kalau Anda Belum Tahu!

Tidak dinafikan cuaca ketika memang sangat panas. Walaupun teriknya di siang hari namun sampai ke malam kita boleh terasa bahangnya.

Senangnya Cuci Kipas! Ramai Tak Tahu, 2 Bahan Ini Boleh Elak Habuk Melekat

Semakin lama kipas terpasang, semakin banyak habuk yang boleh melekat. Lebih-lebih lagi dalam suasana bilik yang penuh dengan barang, kain baju dan perabot...

Cara Buat Air Barli Lemon Untuk Kuruskan Badan & Turunkan Kolesterol, Amalkan Lepas Berbuka!

Namun siapa sangka dengan mengamalkan air barli lemon ini anda bakal mendapat pelbagai manfaat. Ternyata betapa hebatnya penangan air barli lemon ini.
KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: