Kalau nak kult flawless bak kulit artis Korea, ini 8 pilihan face mask yang boleh anda cuba.
Buat semua perokok ataupun penggemar air kopi dan teh, kini anda boleh putihkan gigi kuning dengan cara paling mudah.
Parut jerawat ini jika tidak dirawat memang boleh meninggalkan kesan teruk lagi-lagi parut jerawat jenis yang hitam kerana ia nampak seakan-akan kesan chicken pox.
Ramai yang beranggapan bahawa lelaki tidak memerlukan alat solek atau panduan kecantikan dalam penjagaan tubuh badan. Lelaki juga seperti wanita, kaum Adam ini harus memberi layanan istimewa kepada tubuh badan mereka kerana ia merupakan aset penting dalam kehidupan harian. Banyak produk baharu yang sesuai untuk mereka yang ingin menjaga kecantikan namun...
Pernah terfikir tak bagaimana nak dapatkan kulit bersih dan pori-pori mengecil glowing bak artis K-pop?
Rejim penjagaan kulit yang betul dan amalan menggunakan pelembap wajah sangat membantu menganjalkan kulit malah lebih mencerahkan.
Jika anda tidak mahu terlalu bergantung pada produk atau krim, apa kata cuba amalkan pengambilan 5 ‘magic food’ ini setiap hari.
Adakah skincare rutin ataupun produk penjagaan kulit wajah perlu atau tidak untuk lelaki? Jawapannya YA! Namun, tidak semua lelaki yang akan mengambil langkah penjagaan kulit muka. Mereka takut jika dilabelkan sebagai ‘lembut’ dan lebih teruk lagi dipanggil dengan gelaran pondan. Tahukah anda bagaimana anda menjaga susuk tubuh anda, begitu juga dengan...
Lepas  ni kalau jerawat muncul tak perlu la nak gelabah sebabnya guna je  acne patch katanya ia berkesan untuk memulihkan serta mengecutkan jerawat baru yang muncul di sekitar bahagian wajah.
Alamak.. esok dah raya tapi jerawat dah start naik. Sempat tak hilang jerawat ni? Jawapannya Insya'Allah boleh dengan mencuba petua yang dikongsi pengguna Facebook, Mohd. Hasrul Hassan.

Artikel Popular

10 Telefon Pintar Terbaik Berharga Bawah RM1000

Anda mencari telefon pintar berharga bawah RM1000? Mungkin 10 pilihan MASKULIN kali ini dapat membantu anda.

Jika Berdepan Komplikasi, Itu Bermakna Produk Tak Sesuai Dengan Kulit

Suatu ketika dahulu bercakap tentang penjagaan kulit memang agak asing bagi orang lelaki. Namun dengan perkembangan zaman moden, ia sudah menjadi satu perkara normal. Malah...

Lelaki Suntik Sperma Sendiri Dalam Badan Kerana Ingin Rawat Sakit Belakang

Biasanya orang kalau sakit belakang mestilah jumpa dokotr tetapi lelaki ini pandai-pandai rawat diri dengan suntik 'benih' sendiri dalam badan!

Guna 3 Bahan, Helmet Superhero Ciptanya Berjaya Pikat Peminat Cosplay Luar Negara!

Adakah anda seorang peminat cosplay? Jika ya dan sering menyertai acara cosplay di sekitar ibu kota, pasti anda sering ternampak kelibat Raja Muhammad Rusydi Raja Mahmood.

Gigi Kuning & Berkarat? Ini 6 Tips Untuk Selesaikannya Jadi Putih Balik!

Orang sekarang ni semua nak putih. Muka nak putih, gigi pun nak putih. Kalau muka tu, fahamlah juga ada bahan pemutih muka tapi gigi?

Teringin Nak Jadi Pelakon? Baca 12 Tips Penting Daripada Production Manager Ini!

Sesetengah orang memang ada memasang niat untuk bergelar seorang pelakon namun realitinya, tidak ramai yang tahu tentang cabaran yang bakal dihadapi.

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: