Tak semua rekaan kemeja sesuai untuk lelaki kerana setiap satunya mempunyai lipatan yang khusus untuk bentuk badan tertentu.
Bergaya tidak salah brader, tetapi biarlah kena dengan caranya. Cubaan bergaya keterlaluan boleh menjadikan kita menjadi bahan ketawa orang yang melihat...
Kerana wanita sekarang lebih mementing pemerincian gaya dalam setiap penampilan.
Ramai lelaki zaman sekarang ingat perempuan hanya akan pilih lelaki yang ada handsome sahaja berbanding dengan lelaki muka biasa-biasa. Betul ke?
Korang pernah crush dekat seseorang tak? Tak kiralah anda wanita atau lelaki, tapi jika anda suka terhadap seseorang sebenarnya tak salah pun.
Namun sebagai lelaki yang mementingkan penampilan, anda tidak semestinya mempunyai kesemua jenis t-shirt. Cukup sekurang-kurangnya lima jenis t-shirt ini ada dalam simpanan almari pakaian anda...
Tentu anda stres bila minyak wangi yang disembur pada waktu pagi semakin hilang menjelangnya tengah hari. Sebenarnya ada cara nak pastikan bau minyak wangi kekal lama.
Berikut merupakan sususan filem-filem terbitan Marvel. Tak sabarkan nak tunggu semua superhero ini berlawan dengan kuasa masing-masing April ini kan? Masih sempat lagi kalau anda nak tonton kesemuanya.
Bukan rekaan semata-mata tetapi kajian juga mendedahkan, lelaki botak lebih menarik berbanding lelaki yang berambut lebat!
Sebelum kemunculan drama Korea di Malaysia, drama Filipina, Telenovela Mexico dan Sinetron Indonesia

Artikel Popular

Cara Delete Akaun Facebook Selepas Meninggal Dunia, Ini 5 Langkah Mudahnya

Sebelum ini, ramai yang tidak tahu bagaimana cara untuk memadamkan akaun Facebook milik anda sekiranya anda telah meninggal dunia.

Amalkan Sup Kurus 3-4 Kali Seminggu, Rahsia Berat Badan Maintain 45kg!

Lepas dah tahu kelebihan sup kurus ini pasti anda tidak akan menolak lagi untuk makan sup sayur-sayuran.

Ini 3 Bahan Yang Dia Guna Hingga Berjaya Lebatkan Semula Rambut & Kurangkan Gugur!

Menggunakan hanya tiga bahan murah, petua ini berjaya membuatkan rambutnya kembali sihat dan lebat.

Jika Tak Nak Wang Melayang, Jangan Simpan 10 Barang Ini Dalam Kereta!

Jangan biarkan barangan ini disimpan di dalam kereta jika anda tak mahu kerugian di masa akan datang.

Tip & Teknik Larian Betul Agar Dapat Hasil Berkualiti, Bukan Hanya Penat Semata

Sebelum memulakan aktiviti larian anda harus tahu cara dan teknik yang betul agar mendapat hasil memuaskan.

Teknik Simple & Rutin Basic Untuk Kecilkan Ukuran Perut Dalam 75 Hari!

Anda perlu meletakkan 100% komitmen untuk kurus dalam masa 75 hari. Perkara ini bukanlah sesuatu yang mustahil kerana ramai yang berjaya membuktikannya.
KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: