Koleksi kolaborasi hebat Ermenegildo Zegna x Fear of God kini boleh didapati di pasaran Malaysia.
Masa kini ramai yang mendirikan rumahtangga dengan jarak umur yang berbeza. Tidak terkecuali artis Malaysia. Ramai antara selebriti wanita
Katakanlah anda sudah keluar dengan dia selama 6 bulan atau lebih, namun perasaan cinta tu masih sukar untuk di pupuk, ataupun anda tidak mahu sebarang komitmen, mahupun berpindah ke luar negara, dan putus merupakan jalan terbaik daripada hubungan jarak jauh. Apa pun
Semburan wangian bukanlah sekadar untuk melengkakan gaya kamu malah lebih dari itu. Begitu banyak jenama dan juga jenis wangian yang bisa anda pilih dan pakai. Kepada mereka yang tak pernah sembur perfume, ini lah masanya untuk korang cepat-cepat beli perfume dan gunakannya.  Memakai wangian akan menjadikan anda lebih menarik di mata...
Buat anda yang mungkin buntu untuk memilih fesyen rambut yang sesuai, apa kata hadam panduan ini agar pilihan fesyen rambut anda kena dengan gaya dan bentuk muka. 
Tak macho lah kalau keluar dengan teman wanita tapi kaki ber bau. Mau jatuh saham anda. Kalau anda boleh spend duit demi insan tercinta, apa kata kalau anda melabur duit sedikit dan belilah spray kaki.
Kaca mata mewah rekaan Itali, kini bersedia untuk menghangatkan lagi musim panas ini dengan reka bentuk yang mampu menyerlahkan keperibadian seseorang melalui pemilihan gaya klasik atau moden yang lebih berani.
Tau dak, Penang sebenarnya mempunyai daya tarikan yang tersendiri. Selalu anda ke Penang pasti anda tidak melepaskan peluang untuk melalui jambatannya yang panjang dan makan nasi kandar kan? Tahukah anda bahawa Penang juga mempunyai tempat-tempat menarik
Kebanyakan calon lelaki apabila menghadiri temuduga masih belum faham kod etika pakaian untuk lelaki. Terutamanya dalam pemilihan seluar
Bersempena KLFW 2020, Hatta Dolmat mengetengahkan rekaannya yang tampil dengan konsep lestari alam.

Artikel Popular

#GE14 Apa Kata Rakyat Di Twitter

https://twitter.com/TypicalMsian/status/993827664271065089   https://twitter.com/jannahjailani/status/993913908518899718 https://twitter.com/TypicalMsian/status/993860712165355520 https://twitter.com/mifzalmohd/status/994047046091882496 https://twitter.com/nazmiii300/status/994042404251422722 https://twitter.com/SumishaCNA/status/994030425646366720 https://twitter.com/AinieHaziqa/status/994027154273796096 https://twitter.com/infosihat2u/status/994012420325629953   https://twitter.com/winniekepala/status/993869751469228033 https://twitter.com/masshafiqahh/status/994058979226603522 https://twitter.com/iloveyouIPOH/status/994047541762113537 https://twitter.com/archanavjk/status/993719726621655041 https://twitter.com/Jaegerbomb94/status/994018114395291653 https://twitter.com/My_MGAG/status/994017999882350593 https://twitter.com/nur_hassanah_/status/993828804647731200 https://twitter.com/My_MGAG/status/993755811707895808 https://twitter.com/Maryam_lje/status/993913356531585024 https://twitter.com/jbhavan/status/994004843864801280      

Lelaki Ini Kongsi 5 Step Mudah Buat Air MILO Lori, Confirm Rasa Sedap Dia...

Resepi ni dikongsikan oleh saudara Syahrin Yen Zaini hasil dari pemerhatian beliau semasa pekerja lori milo sedang membancuh air. Cubalah.

Kreatif! Reaksi Gembira Warga Twitter Berkaitan Council of Elders, ‘Macam Avengers Versi Malaysia’.

Netizen di media sosial tidak kurang gembira dengan meraikan pelantikan Majlis Penasihat itu dengan menggelar ahli-ahli itu sebagai 'Avengers' versi Malaysia.

8 Waktu Sesuai Minum Air di Bulan Puasa, Barulah Tak Dehidrasi & Cukup 8...

Jika air yang diganti terlalu sedikit, kita mungkin akan berisiko untuk mengalami dehidrasi.

12 Cara Body Maintain Kurus Walaupun Banyak Majlis Berbuka Puasa Nanti

Nak maintain kurus di bulan puasa mungkin ada yang kata mudah sahaja, ada juga yang selepas berpuasa berat semakin naik mendadak. Bagi mengelakkan masalah ini terjadi, anda harus ikut 12 cara ini untuk pastikan berat badan tidak bertambah sepanjang Ramadan.

Aliff Syukri Rugi Puluhan Ribu ringgit Akibat Dirompak, Nekad Akan Lebih Berhati-Hati Percayakan Orang

Jika sebelum ini dia telah mengambil beberapa orang pembantu rumah dari negara seberang yang akhirnya turut menipu serta mencuri wangnya, kali ini

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: