MASKULIN X UBERMEN EDISI JULAI 2017 Biarpun anda tidak pandai menggayakan rambut panjang, sikat ke belakang atau sikat tengah sambil sedikit sentuhan berombak sudah cukup menarik asalkan rambut anda tidak berminyak dan berbau! Itu sudah cukup kacak.
Beritahu sahajalah yang anda memang menginginkan pandangan orang agar anda kelihatan lebih cool berbanding yang lain.
Apa yang membuatkan gaya fesyen kamu serba lengkap? Sudah pastilah pilihan aksesori yang sepadan dengan keseluruhan gaya kamu yang pastinya menjadikan gaya kamu lebih perfect!
Ada yang dimilikinya mengatakan rimas dan yang teringin memilki lain pula ceritanya. Ternyata, lelaki yang berbulu lebat adalah pasangan hidup yang mengagumkan.
Untuk pentas fesyen kali ini, trend dunia fesyen lelaki kian mencabar dengan penggunaan warna yang kontra, lebih terang, kuat dan bold. Bukan itu sahaja, malah trend kali ini mempersembahkan potongan siluet yang lebih besar dan unik, jelas menunjukkan seni futuristik.
Untuk koleksi Spring 2017 kali ini, jenama Esprit menghasilkan karya koleksi yang ranggi serba mewah. Tidak kisahlah untuk pakaian lelaki mahupun wanita, konsep elemen sukan masih bisa dilihat dalam setiap rekaan juga perinciaan dalam setiap helaian. Penggunaan warna yang lebih bold menjadikan koleksi dari jenama Esprit ini antara yang harus ada dalam wardrobe anda!
Kalau sebelum ni viral tentang Mr photographer yang awet muda berasal dari Singapura , apa kurangnya di Negara kita, di Malaysia pun ada.
Siapa yang memang berminat nak jadi model tu, anda boleh lihat wajah-wajah ini dan mungkin keyakinan akan memuncak selepas itu.
Fesyen ini dikatakan pelik dan ‘mengapa mereka memakainya’. Ingin tahu fesyen apa?
Hari-hari ke gym untuk bersenam namun hasilnya badan tak sado juga.  Benda ni boleh buat korang putus harapan.Betul Tak?

Artikel Popular

Restui Lee Zii Jia Jadi Pemain Profesional, BAM Dilihat Ambil Langkah Proaktif & Tepat

Kemelut antara pemain nombor 1 negara, Lee Zii Jia dan BAM berkakhir dengan kata putus terbaik untuk sukan negara.

Step Workout Tanpa Guna Alat Bantu Senaman Bagi Mantapkan Otot Lengan, Abdomen & Paha

Tanpa alat bantu senaman anda juga boleh mantapkan otot badan, ikut sahaja beberapa step senaman ini!

Selain Jauh Lebih Selesa Ini Sebab Mengapa Boxer Harus Jadi Pilihan Harian Anda

Banyak sebenarnya memilih untuk pakai boxer berbanding jenis yang lain. Selain memberi keselesaan ada juga kebaikannya yang boleh anda ikuti menerusi artikel ini.

Lambat Tukar Minyak Enjin Boleh Undang Bahaya, Perhatikan Tanda-Tanda Kecil Ia Perlu Ditukar Segera

Pelbagai komplikasi boleh berlaku malah boleh mendatangkan bahaya jika lambat menukar minyak enjin kereta.

Duduk Terlalu Lama Di Kerusi Pejabat Boleh Jadi Punca Masalah Kesihatan Seperti Sakit Belakang...

Ya, duduk terlalu lama juga boleh mengundang masalah kesihatan!

Empat Teknik Lipat Lengan Kemeja Dengan Kemas, Boleh Cuba Untuk Tampil Lebih Bergaya

Sesetengah lelaki rasa kurang selesa mengenakan kemeja lengan panjang kerana berdepan dengan kesukaran untuk merapikan lengan kemeja.
error: Hello. Cannot.
© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd ❤️ Dikendali Oleh Astro Group