Sebagai seorang ahli bina badan, yang gemar akan six pax dan suka dengan badan yang lean dan cantik, pasti anda akan memilih protein shake untuk menguatkan lagi sistem dalaman anda untuk kekal dengan bentuk yang anda usahakan atau menguatkan lagi otot-otot anda. Sudah tentu, anda memerlukan pengisar untuk campuran protein anda tu, dan pengisar sedia ada menjadikan anda malas untuk campurkan semua bahan-bahan tu. Jadi ini 5 pengisar on the go yang senang untuk anda buat protein shake atau smoothies buat anda yang gemar berdiet dan amalkan pemakanan secara sihat.

 

 

Hyundai Portable Juicer Blender

4 Pilihan Pengisar ‘On The Go’ Yang Wajib Anda Miliki

Blender inin bukan saja cantik kerana ia berwarna hitam, malah ia boleh melumatkan kesemua bahan termasuk buah-buahan, ais dan banyaka lagi. Blender yang diperbuat daripada bahan yang berciri keselamatan iaitu bebas BPA dan dengan pemotong yang tahan karat.

 

Shake N’ Take Blender 2 Bottles

4 Pilihan Pengisar ‘On The Go’ Yang Wajib Anda Miliki

IKLAN

 

Selain dari harganya yang berpatutan, ia memang sesuai untuk anda yang on the go. Botol ini membolehkan anda terus minum dari penisar itu sendiri tanpa perlu menukar ke botol yang lain. Jimat masa, jimat tenaga. Blender ini datang dengan 2 botol yang direka bersama dengan bilah pengisar.

 

Pensonic Personal Blender PB-4004V

 

IKLAN

4 Pilihan Pengisar ‘On The Go’ Yang Wajib Anda Miliki

Blender dengan kelajuan kuasa 250Watt ini mengisar makanan sehingga menjadi lumat dan semestinya menjadikan minuman buah-buahan anda lebih sedap. Didatangkan dengan dua penutup dimana satunya mempunyai bilah membolehkan bahan-bahan anda lumat, dan setelah siap dikisar, tukarkan penutup itu tadi dengan penutup botol biasa dan bawalah kemana saja. Mudah kan? Datang dengan botol yang selamat untuk digunakan, iaitu bebas BPA dan pastinya berciri keselamatan yang cekap.

 

Sharp EM-60PM-WH Personal Blender 300 Watts

4 Pilihan Pengisar ‘On The Go’ Yang Wajib Anda Miliki

IKLAN

 

Ia bukan saja jimat elektrik malah ia mempunyai ciri keselamatan dimana tapak yang tidak mudah menggelongsor dan mempunyai butang kunci keselamatan apabila selesai digunakan. Blender dengan ciri mudah digunakan dan juga mudah untuk dicuci, ia mempunyai dua warna pilihan iaitu merah jambu dan biru. Terlalu sesuai untuk anda yang kurang rajin untuk ke dapur.

 

Sumber: productnation.co

 

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI