CERITA TERKINI

Semua Cawangan Zakat Selangor Dibuka Setiap Hari, Sepanjang Bulan...

Berita baik untuk orang ramai yang ingin menunaikan zakat. Sepanjang bulan Disember ini, orang ramai boleh mengambil peluang menunaikan zakat di semua 27 cawangan Lembaga Zakat Selangor (LZS) yang dibuka setiap hari...

10 Sneakers Paling Mahal & Bernilai Sepanjang 2018

Siapa sangka sepasang sneakers boleh mencecah harga puluhan ribu ringgit!

6 Sebab Marvel Cinematic Universe Lebih Baik Berbanding DC...

Kejayaan demi kejayaan filem-filem MCU bukan kebetulan semata tetapi mempunyai sebabnya sendiri

5 Punca Ketiak Berdaki & Leher Hitam. Hey Lelaki!...

Masalah ketiak, belakang leher dan celah paha yang hitam tentu sahaja mengganggu penampilan diri. Nak angkat tangan pun rasa malu kalau ketiak dan leher berdak...

Kes Penonton Melimpah, Perbadanan Stadium Malaysia Tak Ingin Perkara...

Limpahan penonton mengatasi kapasiti sebenar pada Final AFF Selasa lalu dapat perhatian PSM

“Kanser Payudara, Tak Mungkin Kot!” – Bro, Lelaki Pun...

Ramai golongan lelaki tidak sedar yang mereka juga berdepan risiko kanser payudara

RANDOM

7 Rahsia Kulit Flawless Bebas Jerawat Orang Korea &...

Walaupun kedua negara tersebut sangat hebat dalam bidang kecantikan, namun mereka hanya mengamalkan rutin mudah je untuk dapatkan kulit yang cantik.

Mulut Berbau Hangit, Mohon Sedar Segera!

Penjagaan mulut dan gigi adalah sama penting dengan penjagaan wajah dan badan. Keyakinan akan lebih terserlah jika mempunyai senyuman dan penampilan menawan

Vitamin C Untuk Lelaki Yang Kerap Lesu

Kegunaan utama Berocca ini adalah membekalkan tenaga (Vitamin B1, B2) meningkatkan mental alert (Panthothenic) serta peningkatakan ketahanan dan kesihatan tubuh (Vitamin C 500mg). Selain itu Berocca ada beberapa kandungan lain seperti Calcium, Magnesium dan Zinc.

7 Vitamin Hebat Buat Lelaki Pantas Nampak Kacak

Siapa kata lelaki tidak perlukan supplimen untuk kesihatan harian? Bukan perempuan sahaja yang perlu jaga

POPULAR

Mahu Badan Cantik & Mantap Dalam Tempoh 3 Bulan?...

Bukan senang nak miliki badan idaman. Kalau tak disertakan dengan diet dan senaman yang konsisten, mana mungkin badan anda boleh cantik, tegap dan mantap...

Siapakah GUESS MAN 2018 Pilihan Anda?

Musim denim bermula! Siapakah bakal menjadi penghias kulit hadapan Maskulin Edisi Januari 2019 dan pilih lelaki Guess anda mengikut huruf utama Guess bersesuaian dengan personaliti lima selebriti ini. Ayuh undi sekarang di laman web Maskulin hari ini!

Tak Perlu Sembur Bagai Nak Rak, Ini 4 Cara...

Mesti ramai yang menyembur minyak wangi di waktu pagi tetapi apabila menjelangnya tengah hari, bau minyak wangi korang itu tak sempat bertahan dan bauannya hilang. Alih-alih korang dah mula berbau peluh...

5 Cara Mudah Bagaimana Nak Jaga Buah Pinggang

Menjaga kesihatan buah pinggang seringkali dianggap remeh pabila kita tidak menyedari kepentingannya. Buah pinggang antara organ terpenting dalam badan kerana ia menapis kekotoran seperti toksin. 

Mahu Hilangkan Lemak Di Perut, Cuba 8 Senaman Ini....

Tak perlu ke gimnasium, senaman-senaman ini boleh anda lakukan untuk mencapai misi menghilangkan lemak di perut...

Jangan Biasakan 6 Tabiat Buruk Ini, Nanti Berat Susah...

Nak buang lemak dalam badan ini impaknya macam korang pergi berperang. Punyalah susah tapi kalau ada kesungguhan nampaklah hasilnya nanti...

GAYA HIDUP

6 Sebab Marvel Cinematic Universe Lebih Baik Berbanding DC...

Kejayaan demi kejayaan filem-filem MCU bukan kebetulan semata tetapi mempunyai sebabnya sendiri

Kes Penonton Melimpah, Perbadanan Stadium Malaysia Tak Ingin Perkara...

Limpahan penonton mengatasi kapasiti sebenar pada Final AFF Selasa lalu dapat perhatian PSM

Bau Rumah Mayat & Keju Busuk Antara Jenis Minyak...

Berikut ini adalah beberapa parfum dengan aroma pelik yang tak tercapai di akal fikiran anda.

GROOMING

7 Cara Cuci Rambut Yang Betul. Kalau Bro Pentingkan...

Tak guna kalau korang ada potongan rambut terkini tapi rambut korang rosak dan kusam. Gara-gara mahu mementingkan imej, jangan sampai korang abaikan cara mencuci rambut yang betul. 

Rahsia Tampan David Beckham, Curi-Curi Guna Produk Kecantikan Isteri

Rupa-rupanya David Beckham menggunakan produk kecantikan isterinya!

4 Scrub Muka Dipercayai Berkesan Mengikut Jenis Kulit Anda

Ini ialah rekomendasi scrub muka yang terbaik untuk menyelesaikan masalah jerawat dan kulit berminyak.

STAIL

10 Sneakers Paling Mahal & Bernilai Sepanjang 2018

Siapa sangka sepasang sneakers boleh mencecah harga puluhan ribu ringgit!

Tak Perlu Sembur Bagai Nak Rak, Ini 4 Cara...

Mesti ramai yang menyembur minyak wangi di waktu pagi tetapi apabila menjelangnya tengah hari, bau minyak wangi korang itu tak sempat bertahan dan bauannya hilang. Alih-alih korang dah mula berbau peluh...

Majilis Tema Black Tie Dan White Tie, Apa Lelaki...

Pakaian Black Tie popular dipakai untuk majlis petang dan malam di hotel. Sementara pakaian White Tie dikira terlalu rasmi untuk majlis perkahwinan. Selalunya White Tie digayakan pada majlis-majlis rasmi Negara. Namun begitu, jika tetamu kehormat untuk majlis perkahwinan anda adalah yang dipertuan agong adalah tidak salah untukj memilih konsep White Tie.

INSPIRASI

13 Alasan Kenapa Lelaki Selalu Happy. Baca Jawapan Sempoi...

Orang lelaki ni simple sebenarnya. Walaupun ada masalah, selalu nampak relaks seolah-olah mereka tak ada masalah. Bukan apa, orang lelaki ni malas nak kecoh-kecoh...

“Dosa” Paling Besar Di Airport Bila Bawa Bagasi Orang...

Jika di airport ada orang yang tak dikenali minta anda bawakan bagasinya, jangan sesekali tolong. Tak mustahil orang itu ingin menyeludup barangan terlarang dan menjadikan anda sebagai keldai dadah... 

Dari Kurus Keding, Lelaki Ini Berjaya Naikkan Berat Badan...

Jika badan terlalu kurus keding juga boleh mendatangkan masalah kerana tiada keseimbangan dalam tubuh badan. Dah makan banyak pun, berat badan masih sama. Tetap kurus keding sampai boleh stres...

CERGAS

5 Punca Ketiak Berdaki & Leher Hitam. Hey Lelaki!...

Masalah ketiak, belakang leher dan celah paha yang hitam tentu sahaja mengganggu penampilan diri. Nak angkat tangan pun rasa malu kalau ketiak dan leher berdak...

“Kanser Payudara, Tak Mungkin Kot!” – Bro, Lelaki Pun...

Ramai golongan lelaki tidak sedar yang mereka juga berdepan risiko kanser payudara

Tolong Atasi Segera Bila Mulut Berbau. Caranya? Dengan 9...

Member nak tegur takut korang terasa sampai putus sahabat. Jadi langkah selamat, member angkat kaki sebab tak sanggup nak menahan nafas setiap kali berborak dengan korang...

AUTO

Motosikal Termahal Dunia Harley-Davidson Blue Edition Dihiasi Emas &...

Lebih mahal daripada harga gabungan Ferrari dan Lamborghini terbaru, Harley-Davidson Blue Edition!

Dengan Bajet Bawah RM15, Boleh Kilatkan Lampu Kereta Yang...

Setiap kereta yang terdedah dengan hujan dan panas, lama-kelamaan akan menyebabkan bahagian lampu kereta ini menjadi kusam dan kabur...

Minat Kereta Lama Atau Kereta Lebih 10 Tahun? Sebelum...

Setiap orang ada cita rasa masing-masing untuk membeli kereta. Ada yang suka membeli kereta baru, tak kurang juga yang suka pada kereta lama atau kereta yang lebih 10 tahun...
KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: