Setiap orang mempunyai kulit yang berbeza-beza. Kebanyakkan lelaki takut untuk menggunakan produk penjagaan kulit kerana mahal dan juga tidak berseuaian dengan jantina. Mungkin lelaki dianggap kurang macho kerana terlalu menjaga kulit. Tapi, laratkah anda dibebel oleh kaum wanita kerana kulit anda yang menggelupas dan kering serta jerawat bersepah tu?

 

Sini kami ada sediakan bebarapa produk yang anda boleh pakai walaupun ia nampak untuk wanita. lelaki pun boleh pakai ok! Apa yang penting harga barangan ini baeah 40 ringgit!

 

  • Safi krim kecantikan sari Pokok Lidah Buaya

5 Produk Bawah RM40 Sesuai Untuk Lelaki

Bila dengar Safi mesti takut kan? Mesti rasa produk ni untuk wanita kan? Sebenarnya, jantina kulit tidak begitu memainkan peranan di sini, namun jenis kulit amat penting. Jika anda mempunyai kulit normal, tidak salah jika anda memakai produk ini. Belum cuba belum tahu kan?

5 Produk Bawah RM40 Sesuai Untuk Lelaki

Produk keluaran Safi ini memang sesuai untuk mereka yang berkulit kering kerana ia mengandungi Aloe Vera yang memang baik bagi yang mempunyai masalah kulit kering tu. Di samping itu, ia dapat melicinkan kullit muka, jadi tak perlu risau dengan kulit mengelupas.

IKLAN

 

  • Himalaya Nourishing Skin Cream

5 Produk Bawah RM40 Sesuai Untuk Lelaki

Produk ini memang ternyata berkesan terutamanya kepada anda yang serasi dengan produk ini. Ia mempunyai campuran Aloe Vera dan herba yang dapat menganjalkan kulit dan tidak berminyak jika dipakai. Pelembap ini dapat berikan perlindungan pada kulit dari cuaca panas seperti cuaca di Malaysia ni.

5 Produk Bawah RM40 Sesuai Untuk Lelaki

 

IKLAN
  • Organic Aid Vitamin E Moisturizing Cream

 

5 Produk Bawah RM40 Sesuai Untuk Lelaki

Produk Organic Aid ini memang direka untuk mereka-mereka yang mempunyai masalah kulit kering. Ia bukan hanya melembapkan, malah ia dapat mengekalkan kulit supaya sihat dan berseri. Anda mesti terbiasa dengan perasaan seperti kulit disiat-siat apabila berhadapan dengan cahaya matahari yang terik kan? Produk ini boleh melagakan kesakitan anda tu, tak berminyak dan mudah serap.

 

5 Produk Bawah RM40 Sesuai Untuk Lelaki

IKLAN

 

  • Innisfree Aloe Revital Soothing Gel

 

5 Produk Bawah RM40 Sesuai Untuk Lelaki

Produk dari Korea ni memang kaya dengan zat dan bahan utamanya tentulah Lidah Buaya yang tentunya memberi manfaat dalam apa jua jenis penyakit. Ia menggunakan 93% lidah buaya organik dari Pulau Jeju, Korea Selatan. Produk ini boleh melegakan kulit yang rosak yang disebabkan cuaca panas dan pancaran sinar UV. Produk Innisfree ini juga memberi intensive moisture pada kulit muka anda.

 

  • L’Oreal Hydrafresh Genius Multi Active Essence Cream

 

5 Produk Bawah RM40 Sesuai Untuk Lelaki

Produk ini juga sangat bagus untuk mengatasi masalah kulit kering kerana ia memang menjanjikan kelembapan kulit selama 24 jam. Satu botol kecil ini saja boleh menghidratkan kulit dan penuh dengan khasiat membolehkan kulit anda lembut sepanjang masa. Bahan utama dalam moisturizer ini ialah air pergunungan Perancis, hyaluronic acid dan provitamin B5.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI