MASKULIN ada teropong beberapa jualan murah yang ada sepanjang bulan Julai. Antara highlight utama adalah barangan sukan serta jualan ‘Clearance’. Bila tengok balik senarai ini, rasa macam nak beli semua.

Berikut kami senaraikan beberapa jualan yang ada di sekitar Lembah Klang dan ada di antaranya hanya valid untuk seminggu sahaja. Jadi pastikan anda baca betul-betul tarikh promosi yang dinyatakan.

1. Royal Sporting House Sports Fair


Potongan diskaun hingga 80% di IOI Mall Puchong dari 9 Julai 2019 hingga 14 July 2019. Kalau anda mahu upgrade koleksi sukan lepas raya inilah masanya.

2. Timberland Special Sale di Genting Highlands Premium Outlets

Anda bakal menikmati potongan diskaun hingga 50% kepada barangan yang terpilih. Selain itu, jika anda membuat pembelian melebihi RM500 anda bakal menikmati potongan hingga 10%. Promosi ini telah bermula dari 21 Jun 2019.

IKLAN

3. Al-Ikhsan Mega Sale Up To 50% Off

Peminat barangan sukan bakal menikmati diskaun hebat hingga 50% dan promosi bermula daripada 17 Jun 2019 hingga 31 Julai 2019.

4. SOGO Kuala Lumpur Men’s Fashion Deals Promotion

IKLAN

SOGO Kuala Lumpur mengadakan jualan murah Fesyen Lelaki. Nikmati penjimatan barangan kasut, aksesori dan pakaian serta pelbagai lagi jualan yang disediakan untuk anda. Jualan bermula daripada 8 Julai hingga 24 Julai 2019.

5. Kod Promo Potongan 20% Birkenstock

Dapatkan sepasang sandal BIRKENSTOCK EVA menggunakan kod promo Potongan 20% di atas setiap pembelian atas talian di laman web rasminya. Hanya gunakan kod promo 20%OFF atau kid20 apabila membuat pembayaran untuk menikmati potongan diskaun sebanyak 20%.

IKLAN

6. Brands Outlet Super Saving Sales as Low as RM10

Promosi ini diadakan di Setia City Mall dan ia bermula daripada 21 Jun hingga 31 Julai 2019. Harus diingat, promosi ini HANYA dijalankan di Brands Outlet Setia City Mall.

7. SportsDirect.com Special Promotion

Jualan potongan hingga 70% kepada semua kelengkapan barangan sukan yang dimainkan di atas padang Court. Jualan berlangsung bermula daripada 9 Julai hingga 14 Julai 2019. Hanya layari laman web rasmi untuk menikmati jualan murah ini.