Setahun berlalu bagaikan sekelip mata. Kira-kira 365 hari kita harungi dengan pelbagai kenangan pahit atau manis yang boleh menjadi panduan di hidup di masa akan datang. Tidak lama lagi kita akan mula menjengah memasuki Tahun Baharu 2024.

Ketibaan bulan Disember seperti sekarang juga bermakna musim perayaan dan juga percutiaan akan mula diraikan dengan penuh gembira.

Di musim perayaan dan percutian akhir tahun seperti ini pastinya pelbagai perancangan telah anda lakukan sama ada untuk beristirehat atau pun melakukan aktiviti riadah.

Dalam meraikan kemeriahan musim penuh dengan kegembiraan ini jenama sukan dan gaya hidup popular adidas turut tidak ketinggalan meraikan pelanggannya dengan pelbagai tawaran menarik.

Di kalangan penggemar fesyen terkini pastinya sudah tidak asing lagi dengan siluet adidas Samba, bukan?

adidas Raikan Musim Perayaan Hujung Tahun Dengan Ekspresi ‘Samba Retreat’

Ia kini kembali menjadi sneakers yang cukup trendy dan menjadi pilihan ramai. Jadi tidak hairalah mengapa kempen musim perayaan dan percutian hujung tanun ini ia mengambil adidas Samba sebagai tema utama.

adidas Malaysia membawakan siri pengalaman yang direka untuk membawa kegembiraan dan gaya, dengan menampilkan Samba yang ikonik, salah satu item wajib dalam almari pakaian yang sinonim dengan semangat perayaan.

IKLAN

Kempen perayaan yang dijalankan secara eksklusif oleh adidas Malaysia ini telah bermula pada 1 Disember lalu dimulakan dengan pelancaran koleksi Samba Retreat yang cukup dinantikan ramai penggemar fesyen trendy.

Melengkapi kasut yang dianggap sebagai salah satu ‘silhouette of the year’ adalah koleksi aktiviti di kedai dan di pusat beli-belah yang dihasilkan khusus buat sambutan yang hebat dan pastinya memberikan pengalaman yang baik buat peminat jenama ini.

KOLEKSI ‘SAMBA RETREAT’

Seperti MASKULIN perkatakan di atas, Samba merupakan siluet yang cukup popular sepanjang tahun 2023. Kasut yang dianggap ramai penggemar fesyen sebagai bersifat evergreen dan timeless ini kini diraikan adidas bersempena musim perayaan dan percutian ini dengan menampilkan seleksi Samba Retreat.

Pertemuan di antara legasi penuh sejarah Samba dan gaya kontemporari terkini menjadi inspirasi utama bagi menjadikannya sebagai pelengkap gaya di musim ini.

adidas Raikan Musim Perayaan Hujung Tahun Dengan Ekspresi ‘Samba Retreat’
Sambae

Koleksi Samba Retreat tampil lebih istimewa apabila hadir dengan ‘Sambae’ yang dihasilkan dengan iterasi berbeza apabila tampil dengan tapak kasut lebih tinggi khusus bagi menepati cita rasa wanita. Selain itu, turut ditampilkan menerusi koleksi ini ialah tidak lain tidak bukan Samba OG dan tidak ketinggalan Handball Spezial.

IKLAN
adidas Raikan Musim Perayaan Hujung Tahun Dengan Ekspresi ‘Samba Retreat’
Samba OG

Seperti hadirnya sebagai item fesyen ikonik, kasut-kasut Samba ini dengan mudah mampu menonjolkan penampilan gaya percutian anda menjadi lebih mantap. Sama ada anda menghadiri parti perayaan atau bercuti, koleksi Samba Retreat mampu menjadi jawapan yang paling tepat untuk aspirasi fesyen personal anda.

POP-UP COFFFE CART

Adidas mengangkat semangat musim perayaan dengan Pop-Up Coffee Cart bertema khas, yang hanya tersedia di Pusat Jenama adidas Sunway Pyramid dan adidas Home of Sports yang baru dilancarkan di The Exchange TRX.

Bermula 8 Disember dan tersedia untuk masa terhad dalam beberapa tarikh terpilih, pengunjung yang mengambil foto di pop-up tersebut dan berkongsi di media sosial dengan tanda pagar yang ditentukan boleh menikmati minuman percuma berserta snek lazat.

HOLIDAY FESTIVE GIFT BOX

Musim perayaan hujung tahun sememang cukup sinonim dengan hadiah. Bersempena kempen ini, adidas turut menawarkan ‘hadiah’ yang cukup istimewa apabila memperkenalkan Holiday Festive Gift Box.

IKLAN

adidas Raikan Musim Perayaan Hujung Tahun Dengan Ekspresi ‘Samba Retreat’

Apa yang menarik, ‘gift box’ ini mengandungi empat item yang cukup menarik dan juga hadir dalam tempoh terhad sahaja.

Di antara item yang terdapat di dalam kotak istimewa ini ialah lilin dalam bekas adidas, tag bagasi, pin enamel dan juga shoe dubrae yang boleh meningkatkan penampilan sneakers adidas Samba anda.

adidas Raikan Musim Perayaan Hujung Tahun Dengan Ekspresi ‘Samba Retreat’

Holiday Festive Gift Box eksklusif ini boleh didapati bermula dari 12 Disember sehingga 25 Disember 2023. Setiap pelanggan adidas yang membelanjakan RM799 dalam resit tunggal layak untuk menerima Performance atau Originals Holiday Kit.

Untuk maklumat lanjut anda boleh ikuti laman media sosial Instagram adidas Malaysia atau di laman sesawang rasmi mereka.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI