Dari hari pertama Tun M menjadi Perdana Menteri, rakyat memulakan lembaran baru dalam kehidupan. Macam dapat nyawa baru. Apabila Tun M mansuhkan GST dan dedah 1MDB, lagilah semua netizen melonjak gembira. Kalau hari tu Maskulin kongsikan betapa hebatnya rakyat mengendalikan “jenama phone” Agong. Kali ini mereka tidak terlepas dengan membelek setiap gambar viral Tun M pula. Banyak juga perkara yang mereka jumpa. Dan apa yang menariknya, mereka nak beli semua yang dipakai oleh Tun M tu. Hebat tak hebat penangan Tun M ni. Ini antara barangnya:

 

 

  • Berocca

Jangan tipulah, berapa kerat je rakyat Malaysia yang rajin makan supplement dan produk kesihatan. Tapi aneh betul, apabila gambar ini viral di media sosial. Mata mereka tertancap pada jenama ubat yang dimakan oleh Tun M. dengar cerita sold out dekat farmasi.

 

Berocca merupakan supplement mineral dan vitamin yang mampu meningkatkan kecerdasan mental dan fizikal seseorang kalau diambil setiap hari. Berocca katanya dapat membantu seseorang dalam:

-tingkatkan stamina

– tingkatkan konsentrasi dan mental performance seseorang

IKLAN

– mengurangkan letih dan lesu

 

Jadi kepada netizen yang risau akan kesihatan Tun M macam yang kami pernah kata sebelum ni tu, jangan risau sangat ye. Tun M okay je ni. InsyaAllah.

 

IKLAN
  • Pen Pilot

Dulu kalau Tun M bawak pen, sorang pun tak kesah. Tapi kalau anda benar-benar fans tegar Tun M, pastinya anda akan nampak setiap kali Tun M berjalan, pasti ada pen di selitkan di poket bajunya atau di celah butang bajunya. Pen ni murah je, RM 4.30 Sahaja! Include GST! Kalau tak ada GST RM 4.00 SAHAJA! Nak beli mahal-mahal buat apa, dakwat dia color yang sama juga kan?

 

  • Selipar Bata

IKLAN

 

Siapa pandang selipar Bata lagi hari ini? Tapi setelah Tun M dilihat memakainya, Bata high rank balik gais! Netizen mula mencari selipar yang disarung Tun M pula kali ini. Mungkin Bata dah boleh keluarkan Special Edition? Haha

 

  • Brands Outlet

 

Handbag apa tu? Hermes ke? Beli baju dekat ZARA ke? Tun M beli baju dekat Brands Outlet je uoulsss! Seorang perdana menteri, yang gajinya berpuluh ribu ini hanya shopping di Mall biasa bukannya Pavilion. Sentap tak? Bak kata Tun M, beli harga handbag dengan harga bawah RM 50 dan isi handbag itu dengan 1K.