Tidak dinafikan lain orang lain citarasanya. Ada yang suka pasangan mereka kurus, ada yang suka berisi. Macam-macam sungguhlah!

Terkini ada seorang lelaki mengaku sedang menjalinkan hubungan dengan hantu. Ya tidak tipu hantu, lelaki dari New Jersey, Amerika Syarikat ini menjalinkan hubungan cinta Bersama ‘seorang hantu’ bernama Lisa.

Gary De Noia, 36 tahun meluahkan rasa bimbang jika dia dicurangi oleh pasangan hantunya itu. Semua ini gara-gara perlaksaan perintah berkurung yang telah dikuatkuasa hamper dua bulan yang lalu.

Seperti pasangan bercinta yang lain, selama ini dia merasa bahagia bersama Lisa dan dikatakan Lisa banyak membantunya dalam melakukan dan muguruskan kerja-kerja rumah.

IKLAN

Lelaki Ini Bimbang Jika Kekasih ‘Hantu’ Curang Semasa Lockdown!

“Pada mulanya, kami menghabiskan bersama setiap hari selama sebulan. Jersey City adalah pusat gempa sejak awal, terutamanya di mana kita tinggal.

IKLAN

“Dia membantu saya memasak, cuci baju menonton TV dan melakukan hunbungan itim setiap hari. Ia sesuatu yang menggujakan walaupun pada haikat memenatkan.

IKLAN

“Bulan lalu dia sering keluar dan tidak memberitahu saya ke mana dia pergi. Dia hanya kata dia ‘keluar dengan kawan’ sahaja.

“Saya risau jika dia berlaku curang, saya paranoid. “Maksud saya, saya tidak gila, bukan? Itu tidak masuk akal. Saya dapat memahami kehendak ruang yang diperlukan, tetapi sesuatu terasa tidak enak.” Katanya kepada wartawan Daily Star.

Sumber: Daily Star

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI