Lelaki yang memiliki ketinggian ideal dan tinggi sering dicemburui lelaki lain. Apatah lagi ditakdirkan lahir dengan wajah kacak, saham anda pasti melonjak.

Maka tidak salah lagi kenapa wanita sering tergila-gilakan anda kerana faktor tersebut dan anda seharusnya berbangga serta bersyukur dengan apa yang dimiliki.

Selain itu, lelaki tinggi sering dilabelkan sebagai :

Bertuahlah Lelaki Tinggi. Bukan Sahaja Hensem, Anda Pun Kegilaan Wanita Rupanya!

IKLAN

1. Pelindung kepada wanita

Ketinggian lelaki membuatkan ramai wanita rendah suka ‘memburu’ dan jatuh cinta. Bagi wanita, lelaki yang tinggi membuatkan mereka rasa selamat.

2. Teman berbelanja

Wanita kebanyakannya rendah. Memiliki pasangan lelaki yang tinggi adalah satu anugerah. Bayangkan ketika berbelanja, ada barang yang terletak di rak paling tinggi. Masa inilah si lelaki akan dilihat sebagai hero dan teman terbaik ketika berbelanja.

3. Manis ketika didukung

Cuba tanya mana-mana wanita. Apa ciri-ciri lelaki yang mereka sering bayangkan untuk mendukung mereka? Pasti lelaki tinggi akan jadi salah satu dalam jawapan mereka.

IKLAN

Bertuahlah Lelaki Tinggi. Bukan Sahaja Hensem, Anda Pun Kegilaan Wanita Rupanya!

4. Hero kepada anak-anak

Lelaki tinggi yang mendukung anak-anak kelihatan sangat seksi. Diakui, memang ramai wanita cemburukan wanita yang bersuamikan lelaki tinggi. Lebih-lebih lagi pada saat mendukung anak-anak.

IKLAN

5. Tukang ambil gambar

Oleh kerana lelaki tinggi memiliki tangan yang panjang, wanita sering melihat kecomelan lelaki semasa mengambil gambar terutamanya ketika berswafoto. Tambahan pula, angle gambar pun nampak lebih jelas.

6. Sedap dipeluk

Apabila wanita melekapkan kepalanya di dada lelaki tinggi, satu perasaan yang nyaman akan terasa. Sebab itulah lelaki tinggi jangan berganjak kalau si dia sedang memeluk anda. Sebaliknya, usaplah tubuhnya juga.

Ada apa-apa kelebihan lelaki tinggi yang Maskulin terlepas untuk senaraikan? Jom kongsikan bersama kami!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI