Platform program Hero Remaja yang dianjurkan oleh majalah Remaja sejak sekian lama sudah terbukti telah mencungkil ramai bakat-bakat lelaki tanah air. Malah tidak keterlaluan untuk MASKULIN katakan bahawa ia merupakan platform terbaik bakat baru untuk menceburi bidang seni.

Walaupun tidak terus mencipta nama namun kebanyakan bekas pesertanya mempunyau peluang cerah untuk berjaya dalam bidang ini. Salah seorang bakat baharu yang lahir dari program ini ialah Farhan Asri yang merupakan Naib Juara Hero Remaja 2017. Kini usia sudah menginjak dewasa langkahnya ke dalam dunia seni melihatkan potensi cukup besar.

Dan cara terbaik untuk dirinya belajar adalah dengan berlakon bersama seniornya yang turut lahir menerusi Hero Remaja iaitu Fattah Amin.

Menerusi perkongsian sekeping foto di Instagram-nya, Farhan menyatakan keinginannya sejak dari dahulu untuk bekerja bersama Fattah telah tercapai.

IKLAN

“Hero Remaha senior dan Hero Remaja junior! Dari awal masa Hero Remaja teringin nak bekerja dengan abang Fattah.

“Finally Alhamdulillah dapat bekerja bersama dalam satu drama #PinkSmile,” jelas Farhan.

IKLAN

Anak jati kelahiran Negeri Sembilan ini sebenarnya bukan pertama kali melibatkan diri dengan bidang lakonan. Malah namanya sudah semakin dikenali di kalangan penggemar drama televsiyen seperti “Cik Reen Encik Ngok Ngek?”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farhan Asri (@farhanasrii) on

IKLAN

Perasaan kagumnya terhadap Fattah Amin turut disuarakan. Baginya Fattah seorang yang sangat merendah diri dan profesional di set penggambaran. Malah dia turut menjadikan kejayaan Fattah sebagai sumber inspirasi untuk mengikut jejak langkah berjaya sepertinya.

“Paan tahu this journey is not easy tapi tiada apa yang mustahil kalau kita tak henti berusaha dan tidak mengalah. Kalau mereka boleh berjaya, begitu juga Paan. Betul?.”

Selamat maju jaya MASKULIN ucapkan kepada Farhan Asri!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI