Jangan ingat wanita saja yang perlu membuang segala daki di badan. Lelaki juga harus mengutamakan kecantikan kulit. Kalau tidak, isteri akan lari, dan teman wanita, mungkin minta putus? Oleh sebab itu, anda harus menggunakan scrub untuk badan kerana ia dapat mengekalkan kecantikkan kulit serta memutihkan. Justeru itu, lakukan scrub badan seminggu sekali atau dua minggu sekali. Anda boleh melakukan scrub badan di spa tetapi kosnya agak mahal. Kalau rasa diri tu kaya, mengapa tidak? Jika anda seorang yang berjimat apa kata anda keluarkan duit kurang daripada RM50 ini dan gunakannya seminggu sekali saja. Barulah pasangan tak cari lain.

 

 

Biofinest Coconut Milk Body Scrub

Buang Daki Dengan Scrub Badan Ini. Suruh Pasangan Beli, Boleh Kongsi

Terbaik untuk kulit sensitif

Scrub badan ini sangat sesuai digunakan bagi yang mempunyai masalah kulit sensitif. Ia dapat melembutkan kulit, merawat kulit kering dan mengurangkan kedutan pada kulit. Bukan itu sahaja, scrub badan ini boleh melindungi kulit daripada sinaran UV. Jadi, kulit anda pasti sentiasa sihat dan cerah.

 

IKLAN

A’Bonne Tomato Glutathione Salt Scurb

Buang Daki Dengan Scrub Badan Ini. Suruh Pasangan Beli, Boleh Kongsi

Scrub badan tomato untuk mencerahkan kulit

Ini merupakan scrub badan kombinasi antara gula dan garam. Ia diperbuat daripada ekstrak tomato yang dapat memulihkan kulit serta mencerahkannya. Bukan itu sahaja, scrub badan ini juga mampu menegangkan kulit supaya nampak lebih sihat.

 

Bath & Co Emulsified Sugar Scrub

Buang Daki Dengan Scrub Badan Ini. Suruh Pasangan Beli, Boleh Kongsi

IKLAN

Scrub badan gula yang boleh digunakan setiap hari

Scrub ini dirumus khas untuk mengurangkan tekanan dan merehatkan minda. Ini kerana gabungan bunga seperti lavender, palmarose dan rose geranium oil berkesan untuk menenangkan badan yang penat serta lesu. Selain itu, ia juga membersihkan muka dari semua kekotoran yang tidak diingini.

 

 

GINVERA Alpine Rose & Edelweiss

 

IKLAN

Buang Daki Dengan Scrub Badan Ini. Suruh Pasangan Beli, Boleh Kongsi

Scrub badan wangi yng boleh didapati di drugstore

Dapatkan scrub badan yang sangat wangi ini online atau di drugstore berhampiran. Ia mempunyai vitamin E untuk melindungi dan mencantikkan kulit. Ekstrak ros digunakan bagi memulihkan daya tahan kulit daripada rosak dan ekstrak edelweiss digunakan kerana ia mengandungi antioksidan tinggi bagi mengelakkan penuaan.

Sumber: ProductNation.co.

 

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI