Antara jenama yang paling menyerlah sepanjang New York Fashion Week pada tahun ini ialah tidak lain tidak bukan COACH. Selain persembahan koleksi SRRING/SUMMER 2020, COACH turut melancarkan koleksi beg ‘Coach originals’.

Menariknya, COACH telah melakukan pelancaran ini dengan membuka sebuah pop-up shop intraktif di Madison Avenue sepanjang berlangsungnya NYFW 2019.

Koleksi beg premium yang diperkenalkan oleh COACH menerusi pop-up shop eskperimental ini menyaksikan mereka meraikan hasil kerja seni tradisi sejak 78 tahun penglibatan jenamanya di dalam industri fesyen.

COACH Tarik Perhatian Warga New York Dengan Pop-Up Store Interaktif

IKLAN

COACH Tarik Perhatian Warga New York Dengan Pop-Up Store Interaktif

Pelancaran koleksi ini juga berlaku serentak dengan pengenalan koleksi SRING/SUMMER yang diperkenalkan oleh Pengarah Kreatif, Stuart Vever. Koleksi beg ini turut melakukan kemunculan di pentas peragaan pada tahun ini.

IKLAN

Pop-up shop tersebut dibuka untuk orang awam sepanjang NYFW 2019 berlangsung dan berkahir pada 15 September.

IKLAN

COACH Tarik Perhatian Warga New York Dengan Pop-Up Store Interaktif

Di antara selebriti dan tetamu terkenal turut hadir ke pelancaran pop-up shop COACH ini aktres terkenal negara, Fazura serta beberapa bintang antarabangsa seperti Barbie Ferreria, Rainey Qualley, Tali Lennox, Malu Byrne, Elsa Hosk, Fernanda Ly, Salem Mitchell, Mae Tan, Lucky Blue Smith, Larsen Thompson, dan Luna Maya.

Foto: COACH

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI