Pencukuran adalah asas dalam kehidupan seharian setiap orang. Pencukur yang bagus dan baik selalunya mempunyai keupayaan untuk membuang keseluruh bulu di setiap bahagian. Oleh itu, Kelab bercukur dalam talian yang terkemuka di Asia menjanjikan penjimatan dan pengalaman bercukur yang premium bagi pelanggannya demi mendapatkan cukuran yang sempurna.

Dengan penawaran pelbagai rangkaian produk pencukur serta bilah pencukur yang sesuai untuk semua jenis muka, Shaves2U membolehkan pelanggan memberi pengalaman cukur sambil memperoleh kadar penjimatan sebanyak 40%. Menariknya mengenai set Shaves2U ini, pelanggan boleh dapatkan satu kotak percubaan dalam tempoh 2 minggu dengan harga RM6.50 yang merangkumi sebilah pencukur serta krim pencukur yang akan dihatar terus ke rumah anda.

Cuba Set Shaves2U Dengan Hanya RM6.50 Sahaja

IKLAN

Jika pengguna berpuas hati dengan kit percubaan tersebut, mereka akan menerima isian semula berdasarkan jenis bilah dan frekuensi yang mereka telah pilih. Pelan bercukur yang boleh dipilih suai sepenuhnya bermula dari RM26 untuk setiap pesanan, dan boleh disuai mengikut jenis bilah (tiga, lima atau enam bilah) dan interval penghantaran (dua, tiga atau empat bulan).

Pengasas Shaves2U melihat lelaki di Malaysia gemar kelihatan kemas dan tampak segak sepanjang masa tanpa perlu mengambil masa yang panjang ketika bersiap. Memahami corak lelaki di Malaysia yang berbilang bangsa dan jenis rupa, Shaves2U mengambil peluang ini sebagai satu langkah agar penggemar pencukur dapat merasai kelainan dalam setil cukuran.

IKLAN

Maklumat lanjut mengenai Shaves2U serta produk-produk dan pelan bercukur syarikat ini boleh didapati di shaves2u.com, dan maklumat yang terkini juga boleh didapati melalui media sosial di Facebook, Instagram dan Twitter.

IKLAN

Cuba Set Shaves2U Dengan Hanya RM6.50 Sahaja

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI