Awek korang mesti rajin merajuk kan? Kadang-kadang sampai dah tak tahu nak pujuk macam mana. Nak bagi text panjang-panjang takut kena block pulak. Nak bagi bunga, nanti kena kecam membazir. Nak ajak keluar makan, member tengah merajuk, mestilah kurung diri dalam rumah.

 

Kami ada cara paling latest untuk anda pujuk girlfriend atau isteri anda terutama yang kuat makan tu. Anda boleh mix and match. InsyaAllah, marah dia terus hilang.

 

Sila visit IG Shop untuk tempahan

 

  • Bunga Reka

Bunga reka ni sebenarnya dah ada peminatnya yang tersendiri. Hasil kerjanya sangat cantik. kini anda boleh request apa isi untuk bouquet anda. Termasuk Ramen!

 

IKLAN
  • Soul21stdesign

Dekat sini anda ada macam-macam jenis design bouquet bunga anda boleh dapat. Mereka bermula dengan deco perkahwinan. Bisnes mereka semakin berkembang dengan idea-idea menarik seperti jambak buah-buahan dan ayam. Kawasan yang mereka cover ialah KL, Selangor dan Pahang. Tengok IG mereka untuk mendapatkan idea design yang menarik.

 

 

  • Petelsnote

Hiasan bunganya kecil-kecil sahaja. Sesuai untuk diberikan kepada pasangan yang tak suka makan banyak. Untuk anda yang jenis berjimat, tapi masih lagi nak romantik dengan pasangan anda, inilah IG Shop yang sesuai untuk anda.

 

IKLAN

 

  • koffeeling.fefeeling

Mereka memang expert dengan jambak ayam. Macam-macam design boleh anda dapati dalam IG mereka. Ayam- ayam mereka juga dari jenama makanan femes. Eh, kena cuba ni.

 

IKLAN

 

  • Thesecretservice_my

Pernah tak florist anda kantoikan anda dihadapan pasangan anda, dengan cakap “sila turun cik, ada bunga untuk cik” tak pandai menipu kan? Kalau anda beli bunga dari sini, pasti tak kantoi. Sesuai dengan nama kedai. kalau tengok ayam goreng dia, macam ayam goreng pasar malam. Sumpah berbaloi.

  • Bouquetxanna

Kalau anda tengok IG mereka, sudah tersedia harga. Jimat masa anda. Selain dari ayam goreng, McD pun mereka boleh design ok. Kretif kan diorang ni.

 

  • Partysplendour.kl

Mereka ini pun rajin menurut kehendak pelanggan. Kalau pasangan anda sejenis suka sayur-sayuran, mungkin anda boleh beri mereka sejambak sayur-sayuran? P/s: mereka ni rajin bagi promo, so rajin-rajin check IG mereka tau.

Tunggu apa lagi? visit IG mereka ini dan pujuk pasangan anda. Dah tak ada dah istilah “buat apa beli bunga, bukan boleh makan pun”