Sebut sahaja tentang gemstones atau batu permata pasti anda terus terbayangkan tentang kemewahan pemakainya terutamanya wanita berjaya. Di sebalik industri yang cukup mewah tersrbut bagaimana pun perlu hadir dengan transparensi yang kukuh bagi memastikan ketulenan batu permata yang dibeli dan dijual.

Itulah yang ingin di bawa oleh dua usahawan yang mempunyai visi cukup besar dalam perniagaan batu permata menerusi jualan e-dagang di bawah jenama ZCOVA. Lebih membanggakan ZCOVA mempunyai inventori virtual batu permata terbesar di Asia!

Dengan menampilkan lebih 100,000 batu permata yang berbeza untuk dipilih pelanggan yang terdiri daripada batu permata jenis nilam, rubi dan banyak lagi. ZCOVA kini menjadi hub paling sensasi untuk fashionista menghasilkan barang kemas menggunakan batu permata idaman masing-masing.

Dua Usahawan Muda Pelopori Industri Virtual Batu Permata Menerusi Jenama ZCOVA
Cincin 3D Printed dihasilkan sebelum direalisasikan kepada bentuk sebenar

Batu permata yang ditawarkan menerusi platform ZCOVA boleh direka bentuk dengan pelbagai corak, bentuk dan gaya yang sesuai dengan kemahuan serta personaliti pelanggan.

IKLAN

“Persepsi biasa yang kita dengar ialah melakukan ubah suai batu permata secara kustom memakan kos yang tinggi dan sukar diperolehi terutamanya di kalangan generasi muda. Jadi kami di ZCOVA mahu mengubah persepsi tersebut. Dengan iventori yang besar, kami menawarkan lebih 100,000 batu permata yang diikitraf ICL.

Dua Usahawan Muda Pelopori Industri Virtual Batu Permata Menerusi Jenama ZCOVA Dua Usahawan Muda Pelopori Industri Virtual Batu Permata Menerusi Jenama ZCOVA

“Selain itu, demi merealisasikan kehendak pelanggan kami mempunyai pasukan pereka kreatif mudah yang tampil dengan idea-idea baru seiring dengan trend semasa. Kini sesiapa pun boleh reka cipta bentuk barang kemas idaman mereka dengan hanya melayari platform kami,” jelas Pengasas Bersama dan Pengarah Urusan ZCOVA, Ziwei Low.

IKLAN
Dua Usahawan Muda Pelopori Industri Virtual Batu Permata Menerusi Jenama ZCOVA
Low Ziwei & Low Ziyin

Menerusi laman sesawang www.zcova.com/gemstone, pengguna boleh melayari dan meilihat sendiri seleksi batu permata yang cantik dan eksklusif. Ia hadir dalam pelbagai bentuk, saiz, carat, clarity dan juga dari mana asalnya batu permata tersebut.

ZCOVA turut menawarkan khidmat daripada pakar gemologist mereka sendiri untuk sebarang janji temu lawatan ke showroom mereka.

IKLAN

“Kami mahukan pencinta batu permata dan pembeli pertama barang kemas seperti ini dapat melakukan pembelian dengan penuh transparensi dan jaminan. Kesemua batu pertama yang ditawarkan oleh ZCOVA adalah tulen dan memenuhi standard kualiti paling tinggi.

“Bagi memberikan jaminan kami telah menemui teknologi paling canggih untuk memberikan pelanggan pengalaman melihat batu permata secara online,” tambah Gemologist dan Pengasas Bersama ZCOVA, Ziyin Low.

Inventori batu permata virtual ZCOVA turut hadir dengan Application Programming Interface (API) di mana ia memberi akses kepada pengguna kepada 100,000 jenis batu permata yang disahkan. Ia uga hadir dengan video 360 darjah dengan 10x zoom bagi memberikan kepuasan pengalaman virtual kepada pengguna.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI