Siapa tidak kenal dengan Dwayne Johson aka The Rock yang kini menjadi antara aktor Hollywood mengumpul bayaran lakonan tertinggi di dunia.

Selepas mencipta nama menerusi sukan gusti, Dwayne Johnson berjaya mengasimilasikan dirinya menjadi seorang aktor yang bukan sahaja popular tetapi menjadi buruan penerbit filem.

Selain itu, Dwayne Johnson juga menarik perhatian banyak jenama yang ingin berkolaborasi dengannya. Antara jenama yang berjaya melakukan kolaborasi dengan berjaya bersamanya ialah Under Armour.

Dwayne Johnson & Under Armour Perkenal Koleksi Baru Project Rock

IKLAN

Terbaru Dwayne Johnson dan Uner Armour melancarkan koleksi terbaru Project Rock. Kali ini mereka tema yang memberi refleksi kepada sentimen dan peralatan latihan yang mampu membantu anda memecah sempadan keazaman.

Koleksi ini juga memberikan lebih fokus kepada bagaimana untuk membantu pengguna bersenam ke tahap paling maksima kemampuan mereka.

IKLAN

Dwayne Johnson & Under Armour Perkenal Koleksi Baru Project Rock

“Koleksi terbaru saya ini dibina khusus kepada mereka yang bekerja keras. Tidak kiralah berapa usia anda atau apa yang anda lakukan untuk kehidupan yang penting mantra ‘The Work’ harus selari dan memberikan kejayaan,” jelas The Rock menerusi kenyataan media Uner Armour.

IKLAN

Menampilkan pelbagai kelengkapan senaman yang memberikan fokus di dalam gimnasium, koleksi ini menampilkan teknologi UA Charged Cotton. Ia merupakan material semulajadi yang memberikan keselesaan buat pemakainya.

Dwayne Johnson & Under Armour Perkenal Koleksi Baru Project Rock

Project Rock untuk tahun 2020 turut menampilkan kasut PR2 Training Shoe HOVR denganw arna terbaru. Kesemua koleksi ini boleh didapati di outlet terpilih Under Armour dan juga di laman sesawang rasminya.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI