Tambahan baharu Jabra kepada rangkaian aktifnya, Elite 8 Active, akan menetapkan penanda aras baharu untuk ketahanan dan kesesuaian kerana ia diuji untuk menjadi fon telinga paling lasak di dunia, dengan standard ketenteraan.

Direka lebih dari sekadar untuk berlari atau bersukan, ia direka untuk cukup tahan lama untuk pengguna tanpa mengira apa yang mereka lakukan dalam kehidupan mereka.

Elite 8 Active buds lulus semua ujian yang diperlukan untuk US Military Standard for Ruggedized Electronics (810H)

Ia kedap air sepenuhnya apabila tenggelam sehingga 1.5 meter serta diberi penarafan IP68, bermakna ia adalah kalis habuk dan air sepenuhnya. Selongsong pengecasnya pula dinilai IP54 sebagai kalis habuk dan percikan.

IKLAN

TIDAK JEJAS KUALITI BUNYI

Walaupun fon telinga Jabra Elite 8 Active berbangga dengan ketahanannya, ia tidak menjejaskan kualiti bunyi dan estetikanya. Dolby Audio memberikan bunyi yang jelas untuk pengalaman mendengar yang lebih lama dan selesa.

“Untuk Elite 8 Active, kami memenuhi keperluan pengguna untuk yakin menggunakan fon telinga mereka, di mana sahaja mereka berada, dari tempat kerja hingga bersenam.

IKLAN

Earbud Jabra Tahan Lasak Lulus Standard Tentera AS

IKLAN

“Ini adalah inovasi terbaharu pihak Jabra kerana kami telah memperkenalkan rangkaian Elit yang telah diuji untuk menjadi fon telinga paling lasak di dunia,” kata Kean Chee Yap selaku engurus Negara, Pengguna bagi Jabra Malaysia, Indonesia & Filipina.

Dijual dengan harga RM1,049.00, Jabra Elite 8 Active didatangkan dalam warna Karamel, Navy dan Dark Grey.

Ketahui lebih lanjut mengenai Jabra Elite 8 Active di www.jabra.com.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI