Walaupun populariti jenamanya dikatakan sedikit menurun berbanding dahulu namun Apple masih lagi mempunyai tahap relevan yang tinggi dalam industri global peranti.

Antara jenama pemilikan yang berada di bawah empayar Apple ialah beats, pengeluar audio berkualiti tinggi. Dan terbaru Apple memperkenalkan Powerbeats Pro yang dicanang sebagai fon telinga tanpa wayar yang dibina khas untuk atlet elit dan pengguna peranti premium.

Fon Telinga Powerbeats Pro Wireless Dari Apple Kini Di Pasaran Malaysia

BACA: 6 Tip Elak Ditipu Ketika Urus Niaga Jual Beli Gajet Online

IKLAN

TAHAN LEBIH LAMA

Menariknya fon telinga tanpa wayar serba sporty ini menggunakan chip Apple H1 yang sama seperti AirPods generasi kedua. Sebagai jenama yang sangat sinonim dengan penggemar audio, peranti ini juga menawarkan masa penggunaan yang jauh lebih lama berbanding AirPods iaitu hampir dua kali ganda.

Ia juga menyokong penggunaan hands-free dengan Siri. Dengan hanya ucapan ‘Hey, Siri’, pengguna boleh melakukan arahan suara tanpa perlu mengeluarkan iPhone dari poket. Menurut Apple juga, Powerbeats Pro mempunyai sambungan tanpa wayar yang boleh bertindak dengan cukup pantas.

IKLAN

Fon Telinga Powerbeats Pro Wireless Dari Apple Kini Di Pasaran Malaysia

WARNA BERBEZA

Bagi peminat peranti audio, Powerbeats Pro kini mula dijual di atas talian menerusi Apple Store rasmi di Malaysia dengan harga RM999. Walaupun ditawarkan untuk empat warna berbeza namun untuk masa hanya warna hitam sahaja boleh didapati untuk pasaran Malaysua.

IKLAN

Fon Telinga Powerbeats Pro Wireless Dari Apple Kini Di Pasaran Malaysia

Tiga warna lain yang tidak kurang menarik juga ialah Ivory, Moss dan Navy. Powerbeats Pro juga mempunyai butang fizikal kawalan suara pada bahagian atas manakala logo beats pula boleh digunakan untuk memutuskan panggilan telefon yang masuk.

Ia mempunyai ketahanan bateri yang cukup lama dengan masa mendengar berterusan selama 9 jam. Untuk setiap belioan pengguna akan mendapat Powerbeats Pro, bekas pengecasan, eartips dengan 4 saiz berbeza, kabel pengecasan lightning USB-A, kad warranti dan panduan mula.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI