Pasaran jam pintar di negara kita kini dilihat semakin berkembang maju dan semakin meluas. Apatah lagi dengan kesedaran masyarakat terhadap pentingnya kegiatan aktiviti kecergasan yang dilihat semakin meningkat.

Penggunaan jam pintar dilihat sangat sinonim dan penting bagi mendapatkan pelbagai bentuk data untuk memperincikan dengan jelas tentang senaman yang dilakukan. Sebagai di antara pemain utama pengeluar jam pintar global, Garmin dilihat sebagai antara jenama pilihan pengguna.

Garmin Malaysia Lancarkan ‘Instinct 2 Series’ Dengan Kemampuan Pengecasan Solar 

Terbaru, Garmin Malaysia melancarkan Instinct 2 Series sebagai tambahan kepada siri tersebut dengan pelbagai pembaharuan.

PENAMPILAN BERBEZA

Di antara pembaharuan yang ketara ialah ciri-ciri baharu, saiz berbeza, warna dan juga features pengawasan kesihatan tambahan. Lebih menarik, model Instinct 2 Solar dilengkapi kemampuan pengecasan solar.

IKLAN

Secara keseluruhannya Instinct 2 Series menampilkan enam model berbeza dengan tawaran harga dari RM1,630 HINGGA RM2,330. Ia menawarkan penambahan jangka hayat penggunaan bateri berbanding siri sebelumnya.

Garmin Malaysia Lancarkan ‘Instinct 2 Series’ Dengan Kemampuan Pengecasan Solar 

Mampu bertahan sehingga 4 minggu untuk penggunaan berterusan dalam mode smartwatch ia hadir dengan dua saiz berbeza ialah 45mm dan 40mm bezel. Bagi model yang dilengkapi kemampuan solar pula pengguna mampu menikmati jangka hayat bateri sepanjang hayat dengan kelebihan teknologi tersebut.

IKLAN

Garmin Malaysia Lancarkan ‘Instinct 2 Series’ Dengan Kemampuan Pengecasan Solar 

Menurut Penolong Pengurus Besar Garmin Asia, Scoppen Lin, “Garmin Instinct 2 dibina untuk menjadi lebih mantap dan mencabar pengguna untuk lebih ke hadapan. Ia juga mampu menjadi peranti yang membantu anda untuk menjalani hidup dengan kemahuan sendiri”.

IKLAN

KEMAMPUAN TERBAIK

Di antara persona menarik jam pintar terbaru Garmin ini ialah pilihan warna yang lebih menarik berbanding warna tradisional. Warna seperti Deep Orchid, Poppy and Neo-Tropic untuk Instinct 2 Solar. Manakala model standard (non-solar) dengan warna Surf, Tactical and edisi Camo.

Garmin Malaysia Lancarkan ‘Instinct 2 Series’ Dengan Kemampuan Pengecasan Solar 

Siri ini juga mengekalkan personaliti dan ciri-ciri rugged seperti sebelumnya dengan military standard 810 untuk thermal dan kemampuan rintangan kejutan serta ketahanan air sedalam 100 meter.

Dari segi visual pula ia turut menawarkan paparan beresolusi tinggi dengan paparan mudah dibaca dan dilindungi oleh pelindung tahan calar. Garmin Instinct 2 Series kini boleh didapati di pasaran menerusi wakil jualan mereka yang sah.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI