Gara-gara geram masih tidak bertemu jodoh biar pun usia menjangkau 49 tahun, seorang wanita dari England nekad untuk kahwin dengan selimut.

Ini kerana menurut wanita terbabit, Pascale Sellick, dia mungkin gagal bertemu jodoh yang betul kerana kebanyakan lelaki takut akan sikapnya yang kasar.

Minta bantuan perunding perkahwinan

Geram Tidak Bertemu Jodoh, Wanita Nekad Kahwin Dengan Selimut!

Meski pun nampak tidak logik, wanita berkenaan yang bekerja sebagai artis telah meminta bantuan seorang perunding majlis perkahwinan untuk menjayakan hasratnya.

Tujuannya selain mengahwini selimutnya dalam majlis secara besar-besaran, Pascale turut merancang untuk melakukan sesuatu yang istimewa bagi meraikan perkahwinan itu.

IKLAN

Sah punyai hubungan intim

Geram Tidak Bertemu Jodoh, Wanita Nekad Kahwin Dengan Selimut!

Dedah wanita itu, dia tidak malu untuk mengaku bahawa dia sememangnya pernah melakukan hubungan intim dengan pasangannya.

Namun bagaimana cara dia melakukan, tidak pula dia berkongsi mungkin atas faktor-faktor tertentu yang ingin dirahsiakan demi keseronokan peribadinya.

IKLAN

Ingin pakai baju khas

Kongsi Pascale tentang kisah lalunya, hubunganya dengan lelaki tidak pernah bertahan lama kecuali dengan selimutnya.

Sehubungn itu bagi memberi kejutan kepada ‘bakal suaminya’ itu, dia akan memakai baju tidur khas dan selipar tertentu pada hari terbabit.

Tetamu harus pakai baju yang serupa

Geram Tidak Bertemu Jodoh, Wanita Nekad Kahwin Dengan Selimut!

Meski pun masih merahsiakan dengan baju istimewa itu, Pascale akan memastikan setiap tetamu yang dijemput digalakkan memakai baju tidur yang seakan-akan serupa.

IKLAN

Selain dibolehkan memakai pijama dan selipar yang bersesuaian, tetamu juga digalakkan membawa patung beruang atau botol minuman panas.

Berkahwin pada FebruariPascale dijangka akan menamatkan zaman bujang pada 10 Februari di Rougemont Gardens, Exeter disusuli sambutan keraiannya di The Glorius Art House.

Mendengar cerita ini, nampaknya seperti tidak logik tetapi itulah yang akan dilakukan oleh Pascale gara-gara geram masih belum bertemu jodoh yang sesuai!

Sumber : bm.cari.com.my

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI