Buat penggemar peranti pintar yang sentiasa mengikuti perkembangan terkini pastinya sedar saban tahun Samsung akan memperkenalkan seleksi peranti pintarnya menerusi pengumuman cukup eksklusif.

Menerusi pengumuman ‘Galaxy Unpacked’ kebiasaannya Samsung akan mempersembahkan seleksi perantinya terkini berserta inovasi serta teknologi yang pastinya sedikit sebanyak mencorakkan trend pada tahun ini.

Menurut Samsung, inovasi yang sebenar bukan hanya berlegar pada apa yang berlaku dalam dunia tetapi turut bersama-sama membinanya.

Industri Peranti Pintar Bakal Dikejutkan Oleh Samsung Menerusi ‘Galaxy Unpacked 2022: The Epic Standard’

IKLAN

Bagi menghasilkan peranti yang terus meletakkan perkembangan inovasi lebih maju serta mencipta masa depan yang lebih lestari, Samsung berpendapat mereka dan komuniti pengguna terutamanya harus berterusan untuk mencipta ruang teknologi pintar di luar kotak.

Dengan hasrat itulah Samsung mengatakan mereka ingin membawa pengguna kepada standard baharu yang lebih epik dan mantap. Pada 10 Februari 2022, Samsung turut menjemput penggemar peranti pintar untuk sama-sama menyaksikan ‘Galaxy Unpacked 2022: The New Epic Standard’.

IKLAN

Di antara siri yang paling dinantikan semestinya dari ‘Galaxy S’ yang dikhabarkan bakal menggegarkan industri telefon pintar. Siri persembahan yang akan ditayangkan menerusi pentsriman boleh disaksikan menerusi laman sesawang Samsung, www.samsung.com.my, Samsung Malaysia YouTube dan Samsung Malaysia Facebook pada jam 11 malam (waktu Malaysia).

Bermula sekarang sehingga 9 Februari, mereka yang berminat untuk menyaksikan dan menjadi individu paling mendapat info inovasi terkini Samsung ini boleh mendaftarkan minat mereka di www.samsung.com/unpacked berserta baucar bernilay RM200 untuk digunakan bagi pesanan pra-pesanan Galaxy terbaru nanti.

IKLAN

Jadi apakah pembaharuan dan inovasi paling epik yang diuar-uarkan bakal diperkenalkan oleh Samsung pada persembahan kali ini? Mungkin itulah yang bermain di minda semua orang.

Jangan lupa subscribe Channel Telegram MASKULIN ya!

Industri Peranti Pintar Bakal Dikejutkan Oleh Samsung Menerusi ‘Galaxy Unpacked 2022: The Epic Standard’

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI