Sebagai sebuah jenama pengeluar komputer dan mesin pencetak nama HP tidak perlu diperkenalkan. Kejayaan mereka menjadi antara jenama yang paling dipercayai diterjemahkan dengan pengenalan pelbagai produk berinmovasi tinggi.

Di antara segmen pelanggan mereka yang tinggi ialah pemilik perniagaan kecil dan sederhana. Sehubungan dengan itu HP memperkenalkan beberapa peranti yang diangkat sebagai Lightness in the New Era di Malaysia.

Inovasi Era Baru HP Dengan Pengenalan Komputer & Pencetak Terbaru

IKLAN

HP memperkenalkan kpmputer riba HP Elite Dragonfly yang merupakan laptop convertible palsing ringan dan HP Neverstop Laser, mesin pencetak toner-print perttama di dunia.

Pengenalan dua produk ini dijangka mampu memberikan pengalaman perniagaan yang lebih baik di kalangan usahawan kecil dan sederhana. Secara tak langsung ia juga memberi hasil nilai tambah yang baik, penggunaan bahan secara efektif dan kos lebih rendah.

IKLAN

“Kami melakukan inovasi dari semasa ke semasa sesuai buat warga Malaysia yang inginkan peranti lebih versatil, tahan lasak dan juga mmmpu menghubungkan pelbagai rangkaian demi kepuasan pelanggan,” jelas Pengarah Urusan HP Inc Malaysia, Fayza Mohamed Amin.

IKLAN
Inovasi Era Baru HP Dengan Pengenalan Komputer & Pencetak Terbaru
Elite Dragonfly
Inovasi Era Baru HP Dengan Pengenalan Komputer & Pencetak Terbaru
HP Neverstop Laser

Menurut laporan IDC, suasana tempat kerja di kebanyakan negara Asia akan mempunyai trnaga kerja dari lima generasi menjelang tahun 2020 iaitu dari Gen Z hingga Millennials dan juga Baby Boomers.

Setiap generasi ini mempunyai kecenderungan mereka sendiri dalam pengalaman menggunakan peranti-peranti di tempat kerja. Namun, HP yakin mereka mampu memberikan pengalaman terbaik bagi semua generasi berbeza tersebut.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI