Tahun ini nama Huawei sangat menjadi sebutan ramai perikutan kontroversi melibatkan telefon pintar dan larangan atau banned yang dikenakan oleh beberapa buah negara yang dipelopori oleh Amerika Syarikat.

Perkara tersebut sedikit sebanyak memberi kesan sama ada secara langsung atau tidak langsung kepada jenama pengeluar peranti terbesar berasal dari China.

Namun baru-baru ini Presiden Amerika Syarikat telah mengumumkan penarikan semula sekatan terhadap jenama gergasi ini.

Antara peranti Huawei yang paling mendapat sambutan sepanjang tahun ini ialah telefon pintar Huawei P30. Selepas diperkenalkan pada Mac yang lalu, Huawei P30 yang dijual di pasaran tempatan dengan harga RM2,699 menjadi antara telefon pintar paling popular.

Jika Idamkan Huawei P30, Inilah Masa Sesuai Membelinya Pada Harga RM1,999

IKLAN

BACA: 10 Telefon Pintar Terbaik Berharga Bawah RM1,000

Dilengkapi dengan pelbagai spesifikasi pada kelas pertama dan kehebatan kameranya, Huawei P30 dijadikan sebagai penanda aras bagi kehebatan fungsi tersebut. Kemampuan kameranya yang luar biasa juga telah dijadikan sebagai ‘meme’ di laman media sosial.

Tiga lensa kamera yang menghiasi ruang belakang Huawei P30 merupakan antara tarikan utama.

IKLAN

Jika Idamkan Huawei P30, Inilah Masa Sesuai Membelinya Pada Harga RM1,999

Dengan harga tersebut ia ternyata menjadi pilihan ramai pengguna yang inginkan peranti berkualiti tinggi pada harga berpatutan.

IKLAN

Jika selama ini anda mengimpikan untuk memiliki Huawei P30, sekarang merupakan masa paling sesuai kerana ia boleh didapati pada harga yang hebat iaitu RM1,999.

Anda boleh dapati tawaran menarik ini menerusi laman e-dagang popular, Shopee. Bagi anda yang telah lama ‘mengidam’ boleh dapat secepat mungkin sebelum ia kehabisan stok!

Anda boleh lihat di sini!

Jika Idamkan Huawei P30, Inilah Masa Sesuai Membelinya Pada Harga RM1,999

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI