Seorang wanita dari negara Arab telah failkan cerai dari suaminya kerana bosan dengan sikapnya yang terlalu baik dan rajin, menurut laporan berita oleh Khaleej Times Report. Laporan cerai tersebut dibuat oleh isteri kerana suaminya terlalu baik.

Dia dilaporkan membuat aduan serta mengadu ‘Kasih sayang dan belas kasihan yang dicurahkan suami sangat melampau’ dan mahukan perceraian.

BACA: Jika Anda Mahu Jadi Lelaki Gentleman Di Mata Wanita, Jauhi Sikap Negatif Ini

IKLAN

Wanita tersebut membuat aduan kepada Mahkamah Syariah di Fujairah, Emiriah Arab Bersatu (UAE) yang mana dia melaporkan bahawa ‘Saya rimas dengan dengan kasih sayang dan cintanya yang melampau’, katanya.

Selain itu, apabila si isteri merungut tentang berat badannya, suami juag turut ikut sama mengamalkan diet yang ketat dan rejim senaman hingga menyebabkan dia patah kaki.

IKLAN

Tambahnya lagi, mereka tidak pernah bergaduh serta suaminya tidak pernah meninggikan suara selama setahun mereka berkahwin.

BACA: Selain Ada Masa Untuknya, Ini Ciri-Ciri Lelaki Yang Selalu Wanita Idamkan Untuk Bina Masjid

IKLAN

‘Saya tidak mahu kehidupan yang sangat mudah’, katanya lagi.

Bagaimanapun sehingga kini, mahkamah belum lagi mengeluarkan keputusan terhadap kes berkenaan yang masih lagi berlangsung hingga kini.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI