Saban tahun jenama pengeluar pakaian akan sentiasa menampilkan teknologi fabrik bagi memberikan keselesaan maksima buat pengguna mereka.

Sebagai salah satu jenama yang sentiasa terkehadapan dalam memperkenalkan teknologi fabrik buat pengguna, adidas kini menampilkan koleksi yang menjanjikan bukan sahaja keselsaan tetapi hadir dengan persona gaya yang mantap.

Terbaru, adidas memperkenalkan koleksi terbaru dari label sportwaer mereka, koleksi Z.N.E. Ia merupakan koleksi yang dihasilkan tawaran keselesaan yang sangat baik serta padanan relax-fit dari material fabrik berteknologi AEROREADY.

Koleksi adidas Z.N.E. Tampilkan Teknologi Fabrik Berkualiti Tinggi Bagi Keselesaan Maksima

Lebih menarik, fabrik yang digunakan juga menampilkan ciri four-way strecth yang membuatkan sesiapa sahaja yang memakainya pasti merasai keselesaan yang luar biasa. Koleksi ini menampilkan beberapa jenis pakaian seperti hoodie, trackpants, kemeja-T dan juga seluar pendek.

Dari segi rekaan dan penggayaan keseluruhannya koleksi Z.N.E. diterjemahkan dengan sentuhan cukup minimalis tanpa gangguan cetakan atau seni reka asing. Ia hanya tampil dengan satu warna yang dipilih sesuai mengikut trend relevan pada masa kini.

IKLAN
Koleksi adidas Z.N.E. Tampilkan Teknologi Fabrik Berkualiti Tinggi Bagi Keselesaan Maksima
Pelakon, David Yang menggayakan kemeja-T dan seluar pendek berwarna putih dari koleksi Z.N.E.

Koleksi yang membarisan pakaian menampilkan gaya asas dan bebas gangguan yang bagus untuk dipakai setiap hari inin menawarkan seleksi pakaian buat lelaki dan juga wanita serta hadir dalam pelbagai saiz.

adidas Sportswear Z.N.E. ini telah pun dilancarkan pada 27 Jun yang lalu dan mengikut pemerhatian MASKULIN di laman media sosial, ia mendapat sambutan dan respons yang cukup positif dari peminat pakaian sukan dan terutamanya penggemar fesyen streetwear.

Koleksi adidas Z.N.E. Tampilkan Teknologi Fabrik Berkualiti Tinggi Bagi Keselesaan Maksima
Pelakon popular, Jenna Ortega bersama hoodie dan trackpants koleksi Z.N.E.

Menariknya, kempen koleksi Z.N.E. turut menampilkan wajah-wajah yang cukup popular dan berpenaruh.

Di antaranya ialah pelakon yang popular dengan watak ‘Wednesday’, Jenna Ortega, pelakon dan model Hoyeon, pelakon David Yang, pemain bola sepak Jerman dan juara Olimpik Melanie Leupolz, pengawal menembak Minnesota Timberwolves Anthony Edwards, dan penyerang Manchester United Alessia Russo. Kempen ini telah diperkenalkan oleh ikon yang menerajui dunia fesyen dan sukan.

IKLAN
Koleksi adidas Z.N.E. Tampilkan Teknologi Fabrik Berkualiti Tinggi Bagi Keselesaan Maksima
Pelakon dan peragawati antarabngsa dari Korea Selatan, Hoyeon.

“Saya membesar dengan bermain bola sepak, begitu juga seluruh keluarga saya. Ia adalah sukan kegemaran kami untuk menonton dan bermain bersama.

Saya hanya suka bagaimana semangat kompetitif permainan membuatkan anda kekal pada masa ini. Penurunan terbaru label Pakaian Sukan, adidas Z.N.E. sangat sesuai untuk itu – selesa, dan mudah untuk ditonton untuk sebarang acara sukan,” jelas Jenna Ortega.

Seperti MASKULIN nyatakan di atas, seleksi pakaian ini menggabungkannya teknologi AEROREADY jenama dan ciri-ciri gaya minimalis sederhana, semuanya sambil mengekalkan keselesaan adidas Sportswear diutamakan.

IKLAN

Koleksi adidas Z.N.E. Tampilkan Teknologi Fabrik Berkualiti Tinggi Bagi Keselesaan Maksima

Gaya utama daripada koleksi itu merangkumi pendekatan yang dikupas yang boleh berpakaian dalam pelbagai gaya untuk memenuhi cita rasa fesyen yang unik dan pilihan peribadi.

Koleksi adidas Z.N.E. kini boleh di dapati di outlet terpilih adidas di seluruh negara dan di laman sesawang rasmi mereka di https://www.adidas.com.my/en/sportswear serta aplikasi adidas.

Bermula 10 sehingga 23 Julai 2023, adidas Malaysia menawarkan sebarang pembelian Z.N.E akan melayakkan ahli adiClub mendapat sepasang Z.N.E Coaster.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI