Jenama jam tangan Switzerland Longines melancarkan koleksi Mini DolceVita baharu yang elegan di Dewan Gotham New York City.

Kempen koleksi baharu ini turut menampilkan pelakon, Jennifer Lawrence selaku duta rasminya. Dia yang terkenal dengan watak Katniss Everdeen menerusi siri filem Hunger Games itu turut meluahkan rasa teruja mengenakan salah satu koleksi tersebut ketika majlis pelancaran.

Koleksi Jam Tangan Mewah Mini DolceVita, Terbaharu dari Longines

“Mini DolceVita ialah ekspresi yang berkuasa dari kemewahan yang tenang dan keanggunan kontemporari. Jam tangan permata yang menakjubkan ini bukan sahaja dibina di atas warisan yang kaya, ia juga merupakan model kontemporari untuk wanita yang dinamik dan bersemangat, seperti tetamu kehormat kami malam ini,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Longines, Matthias Breschan.

IKLAN

Keanggunan dalam butiran terkecil

Mini DolceVita ialah jam tangan permata kontemporari yang mengekspresikan kemewahan yang tenang dan gaya abadi dalam setiap perincian. Dengan profil yang dikurangkan, garisan lembut tulen, dan pilihan gelang keluli tahan karat yang baru direka bentuk atau tali kulit dalam warna yang sepadan dengan dail, ia adalah bergaya dan elegan.

Koleksi Jam Tangan Mewah Mini DolceVita, Terbaharu dari Longines

IKLAN

Mini DolceVita mempunyai susur galur yang mengagumkan. Ia diilhamkan oleh legenda Longines yang dicipta pada tahun 1927 dan sudah tentu keluarga DolceVita berasal dari tahun 1997. Koleksi itu mencetuskan slogan “Elegance is an attitude“, dan Mini DolceVita mengemas kini sebuah kisah untuk satu generasi baru.

Koleksi Jam Tangan Mewah Mini DolceVita, Terbaharu dari Longines

IKLAN

Jam tangan Mini DolceVita telah dicipta dalam pelbagai pilihan warna dan konfigurasi yang mengagumkan. Rujukan baharu menampilkan sarung keluli tahan karat 21.50mm x 29mm dan tersedia dengan atau tanpa tetapan berlian.

Jangan lupa subscribe atau follow YouTube dan TikTok MASKULIN untuk seleksi video menarik seperti di bawah!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI