Rata-rata rakyat Malaysia masih lagi dalam mood meraikan Hari Kebangsaan dan juga kemunculan Hari Malaysia tidak lama lagi. Selepas menyaksikan pelbagai aktiviti bagi membangkitkan rasa patriotik, ketibaan Hari Malaysia pada 16 September juga bakal diraikan dengan cukup meriah.

Gembox yang terletak di Nilai dikenali sebagai Pasar Malam Kebudayaan Simbolik Malaysia bakal menganjurkan konsert istimewa pada 15 September 2022.

Konsert Istimewa Gembox, ‘WOW! Malaysia Music Festival’ Tampilkan 11 Selebriti Popular Tempatan

Seramai 11 artis dan pempengaruh popular tempatan yang terdiri daripada pelbagai bangsa dan latar belakang akan muncul membuat persembahan sempena Hari Malaysia.

IKLAN

‘WOW! Malaysia Music Festival’ bakal menampilkan kemunculan penyanyi hebat dan legenda seperti Datuk Sheila Majid, Alvin Chong, Dolla, Masha Mashitah, Rynn Lim, Jeryl Lee, Phei Yong, Danny Koo, Chang Yong, Chang Le, Susan, Pink Tan, dan bakat baharu Lil J. Konsert ini akan berlangsung selama 180 minit, dan lebih daripada 30 buah lagu akan dipersembahkan pada malam tersebut.

Konsert Istimewa Gembox, ‘WOW! Malaysia Music Festival’ Tampilkan 11 Selebriti Popular Tempatan

IKLAN

Lebih menarik konsert yang berlangsung di Gembox, Nilai ini tidak mengenakan apa-apa cas bayaran atau dalam erti kata lain, masuk adalah percuma!

IKLAN

Selain itu, sekiranya pelawat menambah nilai sekurang-kurangnya RM100 ke GEMBOX App, mereka boleh menebusi tiket ‘Rock Zone’ di kaunter yang disediakan.

Banyak aktiviti turut disediakan pada malam tersebut. Pelawat boleh menikmati makanan tempatan dari 13 negeri dan juga persembahan bunga api sempena menyambut Hari Malaysia.

Maklumat lanjut berkenaan dengan penebusan tiket, sila layari ke www.gembox.com.my atau pun ikuti media sosial Gembox.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI