Hulk hogan & wife

Sama ada anda membesar pada era tahun 80-an atau 90-an, nama Hulk Hogan rasanya tidak perlu lagi MASKULIN perkenalkan.

Figura berbadan sado yang kini dianggap di antara legenda gusti paling ikonik sepanjang zaman ini merupakan penggusti yang paling popular pernah dilahirkan oleh industri hiburan gusti di Amerika Syarikat.

Walaupun telah bersara dari arena gusti pada tahun 2012, Hulk Hogan atau nama sebenarnya Terry Gene Bollea masih lagi memainkan peranan cukup penting dalam terus mempromosikan gusti.

Legenda Gusti, Hulk Hogan Kahwin Lagi Pada Usia 70 Tahun

Namanya pada hari ini kembali menjadi sebutan ramai selepas Hulk Hogan dilaporkan telah berkahwin dengan pasangan pilihannya. Ia merupakan perkahwinannya yang ketiga buat Hulk Hogan yang kini sudah berusia 70 tahun.

IKLAN

Memetik laporan TMZ, Hulk Hogan melangsungkan perkahwinan di dalam sebuah acara yang cukup ringkas bersama seorang wanita bernama Sky Daily di Florida. Ia juga dilaporkan hanya dihadiri oleh keluarga dan sahabat mereka yang terdekat sahaja.

Legenda Gusti, Hulk Hogan Kahwin Lagi Pada Usia 70 Tahun
Green Pearl Photography

Menerusi foto yang diperolehi oleh TMZ, Hulk Hogan tampil kelihatan segak mengenakkan tuksedo hitam yang digayakan bersama bandana, trademark popularnya sejak sekian lama. Manakala pasangannya pula, Sky Daily tampil anggun dengan busana perkahwinan putih.

Hulk Hogan dan Sky Daily, seorang pengajar yoga dan akauntan, telah bertunang sejak Julai lalu. Dia telah melamarnya dengan cincin pertunangan berlian enam karat bernilai USD100,000 di sebuah restoran di Tampa, Florida.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hulk Hogan (@hulkhogan)

Umum mengetahui bahawa legenda gusti tersebut mula berkenalan dengan Sky Daily selepas perceraiannya dengan isteri keduanya, Jennifer McDaniel hampir setahun lalu.

Pasangan ini pertama kali dilihat bersama di belakang pentas semasa konsert penyanyi Amerika, Bret Michael pada 26 Februari 2022. Sejak mereka mula berkenalan rapat, ahli gusti legenda ini secara terbuka berkongsi hubungan mereka di media sosial secara tak langsung memberikan gambaran tentang hubungan mereka.

IKLAN

Perkahwinan Hulk Hogan sebelum ini dengan Jennifer McDaniel berlangsung dari 2010 hingga 2021 dan sebelum itu, dia telah berkahwin dengan isteri pertamanya, Linda Hogan, dari 1983 hingga 2009.

Hulk Hogan mempunyai dua orang anak sendiri dari perkahwinannya selama 26 tahun dengan isteri pertamanya. Sementara itu, Sky Daily juga pernah bercerai sebanyak dua kali, mempunyai seorang anak perempuan berusia sembilan tahun dan lelaki berusia 14 dan 16 tahun.

Jangan lupa subscribe atau follow YouTube dan TikTok MASKULIN untuk seleksi video menarik seperti di bawah.

@maskulinmy Dengarkan pendapat aktres, Sweet Qismina mengenai fesyen lelaki. Anda setuju tak dengan pendapat ini? Kongsikan di ruangan komen. #sweetqismina #adamlee #fesyenlelaki #menoutfit #menstyle #maskulin #majalahmaskulin ♬ original sound – Maskulin

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI