Berita baik buat peminat tegar Manchester United dan LEGO, terkini Peminat Manchester United dan LEGO di Malaysia kini boleh membina sendiri stadium bola sepak Old Trafford.

Model LEGO Creator Expert yang terdiri daripada 3,898 kepingan LEGO ini merupakan satu bentuk tribut kepada salah satu stadium bola sepak paling ikonik di dunia dan menjadikannya antara barangan koleksi yang sangat menarik di sudut rumah atau pejabat.

Ini merupakan pengalaman secara praktikal bagi peminat untuk membina replika Old Trafford yang cukup sinomim dengan Manchester United.

Model ini merupakan satu bentuk penghargaan kepada peminat permainan LEGO di seluruh dunia, dengan penghormatan istimewa kepada peminat Manchester United.

Reka bentuk model LEGO Old Trafford yang cukup teliti ini merupakan sesuatu yang cukup istimewa, khusus untuk peminat berusia enam belas tahun dan keatas.

IKLAN

Model replika 1:600 ini menampilkan beberapa ciri asli termasuklah jam peringatan Munich, terowong pemain dan tugu Sir Alex Ferguson.

Lego Beri Anda Peluang Bina Stadium Manchester United

Model ini membolehkan 659 juta peminat Manchester United di seluruh dunia memiliki Old Trafford mereka sendiri, lebih-lebih lagi mereka yang tidak pernah menjejakkan kaki ke stadium itu.

IKLAN

Menawarkan pengalaman membina yang terbaik, ia memberi peluang kepada peminat melibatkan diri dalam satu pengalaman membina yang mencabar, yang pastinya memberi kenikmatan dan kepuasan apabila mereka melihat hasil kerja tangan mereka.

Inilah masanya mereka menunjukkan minat mendalam terhadap kelab bola sepak kesayangan mereka.

IKLAN

Sempena pengeluaran model LEGO Creator Expert Old Trafford baharu ini, pembeli berpeluang memenangi barangan Manchester United seperti jersi, bola atau topi daripada Adidas.

Anda hanya perlu menangkap gambar resit pembelian dan hantarkan maklumat anda melalui WhatsApp di nombor 017-6645514 (LEGOMUNOMBOR RESITNAMANOMBOR KAD PENGENALAN)

LEGO Creator Expert Old Trafford – Manchester United (10272)
Harga runcit yang dicadangkan (RRP) : RM 1,149.90
Umur : 16+
Jumlah kepingan : 3,898
Ukuran : 6.5” (18.5cm) tinggi, 18” (47cm) panjang dan 15” (39cm) lebar.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI