Anda bukannya tidak kacak, tetapi selalu buntu kenapa sehingga ke hari ini anda masih single dan tidak laku?

Okay relax, MASKULIN ada jawapannya! Ini dia 4 sebab mengapa orang kacak selalu single.

Persepi Orang Tetang Lelaki Kacak Sudah Berpunya
Wanita selalulnya akan beranggapan lelaki kacak selalunya sudah berpunya walaupun pada hakikatnya lelaki kacak ini masih lagi mencari teman sehidup dan semati.

IKLAN

Banyak Pilihan Dan Akhirnya Terpaksa Menolak
Memilih dan banyak pilihan adalah sesuatu yang berbeza, selalunya inidvidu kacak ini tidak terlalu memilih. Asalkan cantik matanya memandang an taat dengannya sudah mencukupi. Tetapi lain ceritanya apabila terlalu banyak pilihan, setiap wanita didepannya mepunyai daya tarikan yang tersendiri.Untuk mengelakkan ada pihak yang akan berkecil hati, akhirnya lelaki kacak ini terpaksa menolak dan mengecewakan wanita yang hadir dalam hidupnya.

IKLAN

Maintenance Lebih Tinggi Dari Wanita
Menjadi lelaki kacak ini bukan mudah ya, ia memerlukan kos perbelanjaan dan maintenace yang agak tinggi. Jadi, mungkin ramai takut untuk dekatkan diri dan Bimbang sekiranya terpaksa bersaing denganmu. Maklum sahaja lah, perempuan ni bukan sahaja insecure dengan sama jantina sahaja, dengan teman lelakinya juga boleh.

IKLAN

Jual Mahal Sangat!
Ya, antara sebab mengapa anda masih single adalah kerana adanya ego yang tinggi dan mungkin anda terlalu jual mahal sehinggakan anda sendiri give up dan akhirnya membuat keputusan untuk menggu sahaja seorang wanita yang berjaya mengetuk pintu hati anda.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI