Anda bukannya tidak kacak, tetapi selalu buntu kenapa sehingga ke hari ini anda masih single dan tidak laku?

Okay relax, MASKULIN ada jawapannya! Ini dia 4 sebab mengapa orang kacak selalu single.

Persepsi Orang Tentang Lelaki Kacak Sudah Berpunya

Wanita selalulnya akan beranggapan lelaki kacak selalunya sudah berpunya walaupun pada hakikatnya lelaki kacak ini masih lagi mencari teman sehidup dan semati.

IKLAN

Banyak Pilihan Dan Akhirnya Terpaksa Menolak

Memilih dan banyak pilihan adalah sesuatu yang berbeza, selalunya inidvidu kacak ini tidak terlalu memilih. Asalkan cantik matanya memandang an taat dengannya sudah mencukupi. Tetapi lain ceritanya apabila terlalu banyak pilihan, setiap wanita didepannya mepunyai daya tarikan yang tersendiri.Untuk mengelakkan ada pihak yang akan berkecil hati, akhirnya lelaki kacak ini terpaksa menolak dan mengecewakan wanita yang hadir dalam hidupnya.

IKLAN

Lelaki Kacak Selalunya Single, Ini Jawapan Bernas Mengapa Ia Berlaku

IKLAN

Maintenance Lebih Tinggi Daripada Wanita

Menjadi lelaki kacak ini bukan mudah ya, ia memerlukan kos perbelanjaan dan maintenace yang agak tinggi. Jadi, mungkin ramai takut untuk dekatkan diri dan Bimbang sekiranya terpaksa bersaing denganmu. Maklum sahaja lah, perempuan ni bukan sahaja insecure dengan sama jantina sahaja, dengan teman lelakinya juga boleh.

Jual Mahal Sangat!

Ya, antara sebab mengapa anda masih single adalah kerana adanya ego yang tinggi dan mungkin anda terlalu jual mahal sehinggakan anda sendiri give up dan akhirnya membuat keputusan untuk menggu sahaja seorang wanita yang berjaya mengetuk pintu hati anda.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI