Para penggemar jam tangan mewah pasti sudah tidak asing dengan jenama berasal dari Swiss iaitu Longines. Compagnie des Montres Longines Francillon S.A atau dikenali sebagai Longines merupakan pengeluar jam tangan yang berpengaruhd sejak tahun 1832.

Melebarkan pengaruh jenama eksklusifnya, Longines kini memperkenalkan koleksi eyewear yang meliputi dari rangka optikal dan kaca mata untuk lelaki danw anita.

Menariknya setiap rekaan produk eyewear yang diperkenalkan menerapkan elemen eksklusif serta inspirasi tradisional daripada jenama Longines.

IKLAN

Longines Lancarkan Koleksi Eyewear Eksklusif Inspirasi Tradisional Jenamanya

Ia juga menggabungkan kepakaran peghasilan jam menerusi setiap rekaan. Dihasilkan dengan menggunakan bahan terbaik dan berkulaiti tinggi, produk eyewear yang diperkenakan ini memberi refleksi terhadap hourglass brand.

IKLAN

Longines turut berkolaborasi dengan ‘pemain’utama penghasilan eyewear dunia, Marcolin S.p.A. Kerjasama ini menyaksikan produk diperkenalkan mereka menepati piawaian kulaiti yang sangat tinggi.

IKLAN

Koleksi yang diperkenalkan ini dibahagikan kepada tiga kategori berbeza iaitu Classic, Herritgae dan Sport.

Koleksi eyewear Longines ini bakal memasuki pasaran dalam tempoh terdekat dan boleh didapati di butik terpilih Longines dan juga rangkaian edaran Marcolin S.p.A.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI