Masa untuk papa hot! Siapa kata jika sudah berkahwin lelaki tidak mampu tampil stylo dan steady? Ayuh lihat barisan selebriti yang sudah bergelar ayah namun masih kekal menarik dan menawan.

HAIRUL AZREEN

PAPA HOT!

Siapa yang bisa menyangkal tentang ketampanan pelakon ini? Bekas juara Fear Factor Malaysia musim pertama ini antara kegilaan para wanita di luar sana terutamanya apabila dia mula berjinak dalam aktiviti bina badan. Tidak cukup dengan itu, akaun Instagram miliknya seringkali menjadi perhatian ramai saat dia bersama putera hatinya, Yusuf Iskandar. Nampak betul Hairul Azreen ini seorang bapa yang penyayang.

AWAL ASHAARI

PAPA HOT!

Ikon fesyen ini sudah memang terkenal dengan gaya fesyennya yang sentiasa up-to-date. Bukan sahaja baju, malah dari penggayaan rambutnya juga menjadi bualan ramai hinggakan ada diantara kita yang menjadikan dia sumber inspirasi dalam berfesyen. Memiliki wajah yang tampan membuatkan ramai yang jatuh hati bila melihatnya. Mungkin ada di kalangan wanita yang memanggilnya, Mr. Perfect. Mana tidaknya, kemana sahaja Awal sentiasa kemas dan bersedia. Bertuah Lara memiliki bapa seperti Awal. Perkahwinannya bersama Scha Alyahya menambahkan lagi obsess orang ramai terhadap Awal. Dua-dua sama padan, sama cantik.

FARID KAMIL

IKLAN

PAPA HOT!

Pelakon yang berasal dari Alor Setar, Kedah ini sentiasa kelihatan segak dan menawan. Akaun Instagram miliknya seringkali menjadi perhatian ramai apabila dia memuat naik gambar aktivit sukannya dan bersama anak kecilnya. Senyuman manisnya sentiasa menjadi dambaan para wanita. Biarpun Farid kini sudah bergelar bapa kepada dua anak.

ZAIN SAIDIN

PAPA HOT!

Sudah tentu pasangan Rozita Che Wan dan Zain Saidin ini menjadi popular apabila orang ramai sibuk mengatakan tentang jarak umur mereka. Namun, Zain membuktikan bahawa biarpun ada jurang umur, dia masih boleh menjadi seorang bapa yang bertanggungjawab. Bukan itu sahaja, malah Zain juga digilai ramai wanita biarpun sudah mempunyai anak. Bentuk tubuh yang sasa serta rupa campurannya itu adalah bonus untuk dirinya.

IKLAN

FADZA ANUAR

PAPA HOT!

Bijak dan berkredibiliti. Buka hanya isterinya, Vivy Yusof, malah Fadza juga menjadi perhatian dalam program reality Love Vivy. Dilihat sebagai seorang lelaki yang berkaliber, Fadza juga antara pilihan bapa yang sememangnya dicari-cari oleh kaum wanita. Bijak dalam mengagihkan masa antara kerjaya dan keluarga, laman Instagram Fadza juga selalu menjadi perhatian ramai terutamanya saat dia bersama keluarga, Vivy dan dua cahaya hatinya.

DATUK SERI KHALID (DATUK K)

PAPA HOT!

IKLAN

Siapa kata usia itu penghalang untuk kekal segak dan menawa. Datuk K bukti tentang usia bukan penghalang! Orang ramai senang sekali melihat kemesraan diantara Datuk K dan Datuk Siti, sehinggakan ada yang tertunggu gamabr yang dimuat turun oleh Datuk Siti. Apa yang menjadikan Datuk K ini seorang papa yang hot bila dia masih menjaga rapi penampilannya dan bukan itu sahaja, dia juga aktif dalam aktiviti sukan, sebagai contoh berbasikal. Baru-baru ini kerap juga pasangan ini berbasikal. Sentiasa berjiwa muda!

Antara selebriti lain yang layak digelar papa hot pilihan kami:

DAVID MCKENZIE

PAPA HOT!

ASHRAF SINCLAIR

PAPA HOT!

Ashraf Sinclair

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI