POLAROID EYEWEAR memperkenalkan koleksi cermin mata 2019 dengan rekaan baharu pelbagai warna untuk cermin mata hitam dan kanta optik.

Ia direka untuk menyerlahkan lagi bentuk yang lebih trendy sesuai dengan pelbagai pilihan warna dan sesuai untuk mereka yang gemar Pop-Culture.

Apa yang menarik, pilihan bingkai yang ditampilkan kepada pengguna adalah besi yang sangat ringan dan juga plastik. Koleksi terbaru ini direka & dipasang di Safilo Design Studio yang terletak di Milan, Italy.

Hadir dalam 4 jenis bentuk kanta berwarna

Pemakai Cermin Mata Hitam Polaroid Tema 90-an Sentiasa Muda & Trendy, Jaga-Jaga Ada Yang Perhati Pemakai Cermin Mata Hitam Polaroid Tema 90-an Sentiasa Muda & Trendy, Jaga-Jaga Ada Yang Perhati

Koleksi baharu ini membuatkan pemakai melihat dunia dengan warna-warna yang terang bersama kanta yang direka khas dengan 4 jenis bentuk kanta yang berbeza.

Rekaan yang pertama adalah, kanta bujur kecil diikuti kanta warna berbentuk heksagon, malahan terdapat juga kanta pilot dan iluminasi rupa bentuk mata kucing.

Antara design utama yang ditampilkan adalah:

Rekaan kanta tebal Polarized 2.0

Pemakai Cermin Mata Hitam Polaroid Tema 90-an Sentiasa Muda & Trendy, Jaga-Jaga Ada Yang Perhati

Pilihan design adalah PLD 6070/S, PLD 6071 dan PLD 2074/S. Kantanya lebih tebal & kuat untuk memberikan pengalaman visual bebas-gangguan dengan pelbagai pilihan warna kanta.

IKLAN

Rekaan Kanta Oval (PLD 6066/s)

Pemakai Cermin Mata Hitam Polaroid Tema 90-an Sentiasa Muda & Trendy, Jaga-Jaga Ada Yang Perhati

Cermin mata hitam ini ditampilkan dengan koordinasi warna yang diseragamkan antara kanta dan bingkai. Ia hadir dalam pilihan warna seperti Perak/Lilac (Ungu Muda) dengan kanta berwarna merah jambu, Emas/Biru bersama kanta platinum, Emas/Oren dengan kanta tembaga, Perak/Hitam bersama kanta polarized kelabu.

Rekaan Besi Heksagon (PLD 6067/s)

Pemakai Cermin Mata Hitam Polaroid Tema 90-an Sentiasa Muda & Trendy, Jaga-Jaga Ada Yang Perhati Menampilkan bentuk heksagon kecil bersama bingkai berwarna sepadan dengan kanta. Untuk rekaan ini, POLAROID menampilkan warna Emas/Biru bersama kanta platinum, Emas/Oren bersama kanta tembaga diikuti bingkai Emas/Ungu dank anta merah jambu dan akhir sekali Perak/Hitam digandingan dengan kanta kelabu polarized.

Rekaan Cermin Mata Hitam Memanjang (PLD 6068/s)

Pemakai Cermin Mata Hitam Polaroid Tema 90-an Sentiasa Muda & Trendy, Jaga-Jaga Ada Yang Perhati Untuk rekaan ini, ia hadir dalam empat jenis warna untuk pilihan pengguna. Ia juga direka dengan koordinasi warna yang sama antara bingkai & kanta. Warna yang ditampilkan adalah Emas/Biru bersama kanta Platinum, Emas/Hijau dipadankan dengan kanta polarized hijau, Perak/Kelabu bersama kanta cemin biru, Hitam dan kelabu bersama kanta polarized.

Cermin Mata Berbentuk Pilot (PLD 6070/s)

Pemakai Cermin Mata Hitam Polaroid Tema 90-an Sentiasa Muda & Trendy, Jaga-Jaga Ada Yang Perhati

IKLAN

Untuk rekaan ini ia juga menggunakan pilihan warna yang sama dari bingkai hingga ke kanta. Antara pilihan warna yang ditampilkan adalah Perak/Merah serta kanta polarized kelabu, diikuti bingkai emas dengan kanta berwarna gangsa dan bingkai Ruthenium (Perak Metalik) bersama kanta polarized kelabu.

Cermin Mata Berbentuk Mata Kucing Mikro (PLD 6071/s)

Pemakai Cermin Mata Hitam Polaroid Tema 90-an Sentiasa Muda & Trendy, Jaga-Jaga Ada Yang Perhati

Jika anda mahu Nampak lebih trendy, rekaan ini amat sesuai sekali kerana ia ditampilkan dalam 6 pilihan warna iaitu Kanta polarized kelabu bersama bingkai Perak/Merah, kanta warna Emas dan Tembaga diikuti bingkai warna Palladium/Oren bersama kanta tembaga.

Terdapat juga bingkai Emas/Ungu bersama kanta polarized merah jambu, bingkai palladium/azure dengan kanta polarized kelabu dan akhir sekali kanta polarized kelabu digandingkan bersama ruthenium.

Inspirasi Logomania & Seni: Kemuncak Trend (PLD 6074/S)

Pemakai Cermin Mata Hitam Polaroid Tema 90-an Sentiasa Muda & Trendy, Jaga-Jaga Ada Yang Perhati POLAROID juga menampilkan rekaan khas sesuai untuk lelaki dan wanita yang diinspirasikan tema 90-an tetapi seakan futuristik sebagai tribute kepada Pergerakan Arkitek Muda yang dilancarkan pada tahun 1986 yang diberi nama ‘Bolidismo’ bertempat di Bologna, Italy.

IKLAN

Kumpulan ini dikenali sebagai ‘Bolidistas’ sangat berminat dengan gaya hidup fleksibel dan berskala cepat dan disebabkan itu rekaanya seakan futuristic untuk menampilkan gaya yang dinamik.

Dalam rekaan ini juga terdapat garisan melengkung serta diadun dengan pop twist untuk menyerlahkan lagi rekaan terkini cermin mata hitam POLAROID.

Selain itu, terdapat juga tempaan logo ‘POLAROID’ di atas bingkai yang hadir dalam tiga jenis warna.

Warnanya adalah Violet bersama kanta dwilapis merah jambu, black dengan kelabu bersama kanta polarized dan biru bersama kanta polarized jelabu.

Sentuhan Warna Untuk Mata Anda
(PLD D358/G, PLD D359/G, PLD D360/G, PLD D362/G Kanta Optik)

POLAROID juga menawarkan kanta optik bersama besi tahan karat yang mana ia juga dilengkapi dengan pad-hidung yang boleh diubahsuai mengikut keselesaan anda.

Pengguna pasti terpegun melihat rekaan yang dihasilkan kerana ia dilengkapi dengan beberapa pilihan warna pastel untuk menyemarakkan lagi produk terbaru keluaran POLAROID ini. Jangan terkejut, kerana di penghujung bingkai cermin mata, terdapatnya tempaan laser ‘Pixel’ serta logo POLAROID untuk memberikan rasa eksklusif pada si pemakai.

Pemakai Cermin Mata Hitam Polaroid Tema 90-an Sentiasa Muda & Trendy, Jaga-Jaga Ada Yang Perhati Untuk rekaan kanta optik, ia menawarkan enam pilihan warna iaitu, Emas/Merah Jambu, Perak/Kelabu, Emas/Merah Jambu, Perak/Kelabu, Emas, Emas/Kelabu dan Ruthenium dan Ruthenium/Biru.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI