Jam tangan Ice-Watch kini dilihat sebagai di antara jenama yang cukup dekat di hati peminat aksesori tersebut di Malaysia. Terkenal dengan tawaran harga yang berpatutan, Ice Watch juga dilihat menjadi pilihan pengguna kerana rekaannya yang sentiasa segar dan menarik.

Baru-baru ini, Ice-Watch telah meraikan pembukaan semula outlet mereka dengan wajah baharu di Sunway Pyramid, Petaling Jaya. Pembukaan semula outlet yang cukup popular kali ini hadir dengan susun atur, rekaan serta ‘wajah’ yang lebih mesra pengguna.

Pembukaan Wajah Baru Outlet Ice-Watch Hadir Bersama Pengenalan Koleksi ICE Glam Rock

Dengan keluasan 247 kaki persegi, outlet Ice-Watch ini menjadi yang pertama di Malaysia melakukan ‘ravamped’ yang terbaru. Ia hadir dengan pelbagai paparan produk yang lebih kemas, warna-warni ikonik dan juga elemen pengcahayan yang lebih menarik.

IKLAN

Di oulet ini juga terdapat paparan skrin digital yang memberikan pelbagai maklumat tentang produk serta promosi terbaru yang ditawarkan mereka. Ia memberikan pengalaman membeli-belah yang lebih selesa dan serba informatif kepada pelanggan mereka.

Pembukaan Wajah Baru Outlet Ice-Watch Hadir Bersama Pengenalan Koleksi ICE Glam Rock

Bersempena pembukaan semula ini, Ice-Watch turut menyerlahkan tema ‘Christmas Rock’ dengan pelbagai variasi pop-up display gergasi seperti Ice-Watch becubic box dan juga kemunculan maskoy ICE Teddy. Bagi meraikan pengenalan ini juga Ice-Watch menganjurkan peraduan eksklusif buat pelanggan merekadi outlet tersebut.

IKLAN

Pembukaan Wajah Baru Outlet Ice-Watch Hadir Bersama Pengenalan Koleksi ICE Glam Rock

‘Catch the ICE Teddy’ merupakan pertandingan mudah di mana pengunjung hanya perlu mengambil foto dan memuat naik di laman media sosial sepanjang 9 hingga 26 Disember 2021.

IKLAN

Ice-Watch turut melancarkan koleksi terbarunya iaitu ICE Glam Rock yang menampilkan rekaan serta elemen hari Krismas dan juga rock. Dengan strap silikon ultra-soft serta kemasa berwarna emas di dalam rekaan jam, ICE Glam Rock diserlahkan dengan cukup elegan.

Pembukaan Wajah Baru Outlet Ice-Watch Hadir Bersama Pengenalan Koleksi ICE Glam Rock Pembukaan Wajah Baru Outlet Ice-Watch Hadir Bersama Pengenalan Koleksi ICE Glam Rock

Ia hadir dengan empat variasi iaitu Electric Black, Electric White, Black Stars dan Rebel. Jadi buat anda yang ingin melihat koleksi serta outlet terbaru Ice-Watch bolehlah mengunjunginya di Sunway Pyramdid.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI