Sebut tentang penjagaan kulit pasti ramai daripada anda memikirkan tentang bahagian wajah, bukan? Itulah kebiasaan perkara yang dilakukan oleh kebanyakan lelaki.

Biar badan berbirat dengan segala macam masalah kulit asalkan wajah kekal bersih dan tidak bermasalah.

Namun pada kini, semakin ramai lelaki mula memetingkan kebersihan kulit badan. Jika anda fikir cukup menggunakan sabun mungkin anda silap. Ini terutamanya bagi mereka yang sudah mula menunjukkan petanda mempunyai masalah kulit badan.

Penjagaan Badan Terbaik Dengan Aesop Citrus Melange

IKLAN

Aesop Citrus Melange Cleaser merupakan formulasi yang cukup ringan dan mengeluarkan aroma yang cukup menyenangkan. Cecair penjagaan kulit badan ini sesuai digunakan oleh semua jenis kulit sama dan untuk mandian atau cucian biasa dengan menggunakan tangan.

Sesuai dengan namanya produk dari Aesop ini mengeluarkan aroma citrus dengan gabungan beberapa bahan minyal essential seperti Pettigrain. Jasmin, Lemon Rind dan Grapeful Rind.

Pengarah Inovasi Global Aesop, Dr Kate Frobes mengatakan produk terbaru mereka disediakan dengan formulasi yang mampu memenuhi kehendak penggunanya dengan memberikan aspek aroma yang cukup menyenangkan.

IKLAN

Penjagaan Badan Terbaik Dengan Aesop Citrus Melange

Ia boleh digunakan dalam kehidupan seharian dalam apa jua kondisi cuaca. Letak1kans edikit di atas tangan dan sapukan rata dari leher hingga ke jari. Ratakannya di bahagian kulit badan dan bilas dengan air.

IKLAN

Untuk kesan lebih baik anda boleh menggunakan krim atau gel selepas mandi seperti Aesop Rind Concentrate Body.

Bagi MASKULIN, sebagai lelaki moden kita tidak perlu takut untuk menggunakan produk yang boleh memberikan kebaikan kepada diri.

Ingat, badan yang sihat memberikan kualiti hidup anda dan juga pasangan dengan lebih baik dan berkualiti!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI