Liga Perdana Inggeris (EPL) telah memulakan musim 2021/22 bermula Jumaat lalu. Dan seperti biasa ia mula menjadi tumpuan rata-rata peminat bola sepak tanah air terutamanya dari penyokong kelab terhebatnya seperti Liverpool, Manchester City, Chelsea, Tottenham Hospurs dan Manchester United.

sooka merupakan satu-satunya platform hiburan tempatan menyiarkan secara ‘LIVE’ perlawanan bolasepak serta pelbagai acara sukan kegemaran rakyat Malaysia, kini terus menyampaikan lebih banyak kandungan sukan hebat sepanjang bulan Ogos.

Aplikasi penstriman mudah alih sooka menjanjikan untuk membawa peminat menyaksikan sebanyak 380 perlawanan EPL musim terbaru ini secara ‘LIVE’, dan HD (definisi tinggi). Lebih menarik ia boleh ditonton secara terus melalui peranti pintar mudah alih.

Platform Hiburan, sooka Tawarkan 380 Perlawanan EPL Secara ‘Live’ Sepanjang Musim 2021

IKLAN

Kesemua perlawanan Liga Perdana Inggeris akan dibawa secara langsung menerusi aplikasi sooka, yang boleh dimuat turun menerusi Apple Store untuk iOS dan Google Play untuk Android.

Dengan langganan hanya RM41.90 sebulan penonton boleh menyasikan perlanwanan dengan melanggan pelan VIP+Sports. Pengguna juga boleh memilih untuk menonton perlawanan pasukan kegemaran masing-masing dengan membeli pas tunggal semurah RM7.90 setiap perlawanan.

IKLAN
Platform Hiburan, sooka Tawarkan 380 Perlawanan EPL Secara ‘Live’ Sepanjang Musim 2021
Ketua Kandungan sooka, Mark Francis

Ketua Kandungan sooka, Mark Francis, berkata: “Kita amat memahami bahawa sebilangan besar rakyat Malaysia adalah peminat sukan. Sebab itulah kami ingin menjadikan sooka sebagai satu hab bagi memanfaati peminat sukan untuk berhimpun dan menikmati pengalaman striming hebat pada nilai yang amat berpatutan, serta pilihan pembelian pelan yang fleksibel.

IKLAN

“Tumpuan khidmat kami kali ini adalah khas untuk peminat bolasepak, dengan memberi kemudahan kepada penonton untuk strim secara langsung setiap perlawanan Liga Perdana Inggeris 2021 dengan mudah dari telefon pintar atau tablet masing-masing. Sekarang, para penggemar sukan bolasepak tidak perlu terlepas satu lagi gol atau momen kemenangan kelab kegemaran mereka kerana dapat terus menonton di mana sahaja mereka berada.”

Siapakah yang bakal dinobatkan sebagai juara EPL pada tahun ini? Sama-sama kita ikuti setiap perlawanan pada musim ini!

https://www.youtube.com/watch?v=_61wWDMY3Js

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI