Berita baik untuk vendor, pembekal barangan bayi dan juga anda peniaga online sama ada Istashop atau di Facebook! Pa&Ma, jenama kandungan keibubapaan nombor 1 di Malaysia bakal menganjurkan ekspo bertemakan fiesta buat julung kalinya pada 2, 3 dan 4 Ogos 2019.

Terkenal sebagai Majalah No.1 KeibuBapaan dan Pra-sekolah tanah air, jenama yang merupakan salah satu satu harta intelek Nu Ideaktiv Sdn. Bhd melangkah jauh dengan penganjuran eskpo fiesta, Pa&Ma Baby Fiesta 2019.

Rebut Peluang Niaga Di Pa&Ma Baby Fiesta, 100 Ribu Pengunjung Bakal Hadir!

Penganjuran yang bakal menghimpunkan pelbagai vendor produk keperluan bayi dan ibu ini bakal dilangsungkan di SACC Mall, Shah Alam. Menariknya ia membawa konsep fiesta yang ternyata jauh berbeza dengan penganjuran ekspo lain.

IKLAN

Sehubungan dengan itu, pihak penganjur mengalu-alukan mana-mana vendor atau peniaga untuk turut serta di dalam ekspo istimewa ini. Pa&Ma menawarkan ruang atau booth perniagaan kepada para pengusaha atau pengeluar produk bayi, kanak-kanak dan ibu untuk menempah booth jualan mereka di fiesta ini.

Bagi penyertaan awal atau Early Bird, Pa&Ma menawarkan diskaun 10% sehingga 25 Jun ini. Buat anda yang berminat ingin menyertai peluang perniagaan hebat ini terdapat itga kategori ruang niaga yang ditawakan iaitu Gold, Silver dan Bronze.

IKLAN

APA YANG MENARIK

Seperti MASKULIN nyatakan di atas penganjuran Pa&Ma Baby Fiesta berbeza dengan ekspo lain. Salah satu tarikan hebatnya ialah hadiah cabutan bertuah keseluruhan yang bernilai RM18,000, tawaran diskaun sehingga 90% dan banyak lagi.

IKLAN

Pa&Ma sebagais ebuah jenama diyakini di kalangan pembaca, pengamal perubahan, syarikat penawaran servis dan pengelua produk mempunyai kekuatan dengan 3 juta [elayar portal setiap bulan dan 1.3 juta pengikut di Facebook.

Rebut Peluang Niaga Di Pa&Ma Baby Fiesta, 100 Ribu Pengunjung Bakal Hadir!
Pa&Ma menawarkan diskaun 10% bagi pendaftaran awal Early Bird sehingga 25 Jun 2019.

Selain itu, penganjuran ini juga disokong oleh 14 juta pengikut laman media sosial menerusi 15 jenama atau IP dari Nu Ideaktiv. Dianggarkan lebih 100,000 pengunjung bakal membanjiri ekspo hasil promosi besar-besaran yang dijalankan.

Kepada anda yang berminat untuk merebut peluang perniagaan bersama eskpo super hebat ini boleh terus hubungai sekretariat fiesta di talian 019-675 3057 atau ke Facebook Pa&Ma Baby Fiesta.

Antara aktiviti menarik sepanjang Pa&Ma Baby Fiesta

 • Hadiah Lucky Draw Bernilai RM18,000 Keseluruhan
 • Fashion Show Ibu Hamil Anggun
 • Himpunan Super Hero Junior Party
 • Pertandingan Baby Merangkak Race
 • Super Hero Junior Party
 • Pertandingan Mewarna 4, 5 & 6 Tahun
 • Demo: Yoga Mama, Penyediaan Makanan Berpantang Ibu & Bayi
 • Seminar Membesarkan Anak Hebat Dengan Susu Ibu bersama Dato’ Dr.Hamid Arshat
 • Pelancaran Pa&Ma Community
 • Meet & Greet Hos PA&Ma TV
 • PERCUMA Pemeriksaan Kesihatan oleh Hospital Avisena
Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI