Kohei Okita merupakan pereka fesyen dari Jepun yang terkenal dengan jenamanya, VAINL ARCHIVE yang diasaskannya pada tahun 2009. Kini namanya dikenali sebagai antara pereka fesyen dari Jepun yang cukup dikenali di seantero global.

Terbaru, Reebok mengambil peluang berkolaborasi bersama Kohei Okita untuk menghasilkan koleksi fesyen istimewa dikenali sebagai Reebok Eightyone.

REEBOK EIGHTYONE Kolaborasi Istimewa Bersama Pereka Jepun, Kohei Okita

IKLAN

Reebok Eightyone merupakan nama kepada kod antarabangsa Jepun iaitu 81. Secara tidak langsung memberi signifikasi bahawa koleksi ini diliharkan dari Jepun terutamanya di Tokyo. Kod +81 merupakan identiti Jepun yang mewakili hubungan antarabangsa mengahasilkan perlbagai idea, ciptaan dan juga konsep.

REEBOK EIGHTYONE Kolaborasi Istimewa Bersama Pereka Jepun, Kohei Okita

IKLAN

Menerusi kolaborasi bersama Okita Kohei ini, seleksi fesyen dari Reebok Eightyone dicipta dengan tujuan memperkenalkan hasil kerja dari perspektif ‘bird’s eye view’ – signifikasi pengenalan Jepun kepada dunia.

REEBOK EIGHTYONE Kolaborasi Istimewa Bersama Pereka Jepun, Kohei Okita

IKLAN

Secara luarannya, Reebok Eightyone merupakan koleksi fesyen unik menggabungkan elemen sukan dan trend fesyen terkini yang lahir dari idea gabungan mereka dan Kohei Okita.

Koleksi yang paling menarik perhatian semestinya sneakers yang akan mula dipasarkan di negara kita bermula pada 28 Februari 2020 di Reebok City Square, Johor Bahru dan Royal Sporting House KL pada harga RM459.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI