Image by viarprodesign on Freepik

Kira-kira sebulan dari sekarang salah satu acara sukan terbesar di dunia akan diadakan. Dan tidak dinafikan sukan paling popular bagi masyarakat global ialah bola sepak. Ia merupakan sukan yang bersifat cukup universal dan itulah salah satu sebab mengapa cukup digemari pelbagai lapisan masyarakat tanpa mengira agama, bangsa dan negara.

Selepas kali terakhir menyaksikan Rusia menjadi tuan rumah pada tahun 2018, edisi terbaru kejohanan bola sepak yang diadakan sekali setiap empat tahun bakal menyaksikan Qatar sebagai tuan rumah.

Masih ingatkah anda momen bagaimana pasukan England tersungkur di peringkat separuh akhir di tangan Croatia yang diketuai pemain legendanya Luka Modric?

Atau bagaimana Piala Dunia di bumi Rusia menyaksikan terciptanya sejarah gol sendiri paling banyak. Pentas Piala Dunia yang lalu juga menyaksikan munculnya bintang global yang baharu dari Perancis, Kylian Mbappe’.

Jadi pasukan manakah yang bakal mendabik dada sebagai Juara Piala Dunia 2022?

KUALITI TERBAIK

Tidak semua daripada kita cukup bertuah untuk menyaksikan perlawanan Piala Dunia 2022 di Qatar. Namun, kita tidak perlu berduka kerana setiap perlawanan boleh disaksikan menerusi siaran secara langsung.

IKLAN

Berbeza dengan generasi terdahulu yang menyaksikan siaran langsung dengan kualiti rendah di televisyen bersaiz gergasi, kita kini di era digital yang menawarkan kualiti visual dan audio terhebat!

Salah satu penyedia kesemua 64 perlawanan dalam format HD ialah NJOI. Mungkin anda tertanya-tanya apakah bezanya NJOI dan penyedia saluran siaran langsung yang lain?

TANPA KONTRAK & BIL

Antara tarikan utama yang anda boleh nikmati bersama NJOI ialah anda hanya perlu bayar apa yang anda ingin tonton. Dan paling penting anda tidak terikat dengan mana-mana kontrak atau pun bil bulanan.

Saksikan 64 Perlawanan Piala Dunia 2022 Secara HD Menerusi NJOI, Tanpa Kontrak & Tanpa Bil!

IKLAN

Saksikan 64 Perlawanan Piala Dunia 2022 Secara HD Menerusi NJOI, Tanpa Kontrak & Tanpa Bil!

Apa perlu anda lakukan hanyalah dapatkan NJOI HD Box pada harga tawaran RM414 (penjimatan RM95 harga biasa). Bukan itu sahaja pembelian tersebut melayakkan anda mendapat:

  • World Cup 2022 Pass
  • Pek HD 30 hari
  • baucar GO SHOP bernilai RM50 (untuk 50 pembelian terawal)
  • percuma sooka VIP+SPORTS 30 hari di mana anda boleh tonton siaran  langsung sukan tempatan dan antarabangsa menerusi aplikasi di telefon pintar atau tablet.

Beli NJOI HD Box sekarang melalui Shopee NJOI.

TONTON SEPUAS HATI!

ANDA PELANGGAN NJOI?

IKLAN

Buat anda yang merupakan pengguna sedia ada NJOI juga tidak perlu risau. Anda boleh dapatkan WORLD CUP 2022 PASS dengan penjimatan sebanyak RM10. Bukan itu sahaja anda juga turut mendapat pelan sooka VIP+Sport 30 hari untuk tontonan sukan di telefon pintar atau tablet.

Saksikan 64 Perlawanan Piala Dunia 2022 Secara HD Menerusi NJOI, Tanpa Kontrak & Tanpa Bil!

Pelanggan sedia NJOI juga bakal mendapat baucar GO SHOP bernilai RM30 (50 baucar setiap minggu).

Jadi jika anda mahu menonton dan menggunakan televisyen berkualiti HD terbaik di rumah jangan lupa untuk dapatkan Pas Piala Dunia 2022 sekarang menerusi My NJOI app. Tawaran masa terhad ini hanyalah sehingga 15 November 2022!

Jadi jangan lupa untuk muat turun aplikasi My NJOI sekarang untuk dapatkan pas menarik ini.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI